Székesfehérvárra érdemes elmenni várostnézni? Érdemes megismerni a várost?
Nem kell rögtön kötekedni :) Nem azt írtam, hogy egy óra alatt végignéz mindent, hanem hogy annyi kényelmesen bejárni a belvárost.
Mivel ateista vagyok, nálam a templomok kiesnek, de múzeumba valószínűleg többet jártam életemben mint te, legalábbis a stílusodból ítélve.
Ha már itt tartunk Fehérvárott szerintem kevés érdekes múzeum van; a Romkertet, a Fekete Sast és a Palotavárosi Skanzent tudom javasolni.
Ha több napra tervezel, akkor a környéken található Gorsiumba érdemes ellátogatni, Tácra. Bár ez ugye akkor igazán érdekes, amikor program is van :)
Ne vesszünk össze azon, hogy ki mennyi múzeumban járt életében, mert semmi értelme. Van most például ez A DÖNTÉS című kiállítás, nekem nagyon tetszett, végre valami igazi különlegesség.
Attól meg, hogy valaki ateista, még szeretheti az építészetet, a művészetet és a törit, a belvárosi templomok pedig mindhárom szemszögből kiemelkedő értékűek.
Szerintem érdemes lenne megnézned itt a templomokat,a várost.
Gyönyörű hely,màr amikor nincsenek kiabáló parfüm àrusok mindenhol.
Én itt lakok 7 éve és igaz még egyszer sem sikerült bejárnom mindent de tervezem.Ha esetleg szükséged lenne idegenvezetőre itt,én megtudnék neked mutatni a nevezetességeket esetleg a várost.
Írj rám nyugodtan!
Üdv:Egy Szf.vári lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!