Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Székesfehérvárra érdemes...

Székesfehérvárra érdemes elmenni várostnézni? Érdemes megismerni a várost?

Figyelt kérdés
2017. febr. 24. 17:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

Nem kell rögtön kötekedni :) Nem azt írtam, hogy egy óra alatt végignéz mindent, hanem hogy annyi kényelmesen bejárni a belvárost.

Mivel ateista vagyok, nálam a templomok kiesnek, de múzeumba valószínűleg többet jártam életemben mint te, legalábbis a stílusodból ítélve.

Ha már itt tartunk Fehérvárott szerintem kevés érdekes múzeum van; a Romkertet, a Fekete Sast és a Palotavárosi Skanzent tudom javasolni.

Ha több napra tervezel, akkor a környéken található Gorsiumba érdemes ellátogatni, Tácra. Bár ez ugye akkor igazán érdekes, amikor program is van :)

2017. febr. 26. 15:46
 12/17 anonim ***** válasza:
67%

Ne vesszünk össze azon, hogy ki mennyi múzeumban járt életében, mert semmi értelme. Van most például ez A DÖNTÉS című kiállítás, nekem nagyon tetszett, végre valami igazi különlegesség.

Attól meg, hogy valaki ateista, még szeretheti az építészetet, a művészetet és a törit, a belvárosi templomok pedig mindhárom szemszögből kiemelkedő értékűek.

2017. febr. 26. 15:54
 13/17 anonim ***** válasza:
35%
Elnézést, hogy nem érdekel az egyházi művészet, komolyan. Attól még ezer más dolog van ami számomra érdekes vagy értékes, de ez pont nem az. Na fejezzük már be. Messzemenően én írtam a legtöbb információt a városról, de úgy látom csak kötekedni járnak ide egyesek.
2017. febr. 26. 18:16
 14/17 anonim válasza:
100%

Szerintem érdemes lenne megnézned itt a templomokat,a várost.

Gyönyörű hely,màr amikor nincsenek kiabáló parfüm àrusok mindenhol.

Én itt lakok 7 éve és igaz még egyszer sem sikerült bejárnom mindent de tervezem.Ha esetleg szükséged lenne idegenvezetőre itt,én megtudnék neked mutatni a nevezetességeket esetleg a várost.

Írj rám nyugodtan!

Üdv:Egy Szf.vári lány

2017. febr. 27. 23:19
 15/17 jani273 ***** válasza:
0%
olyan hogy erdemes vagy nem erdemes csak a hulye kerdez. a hulyenek mindent "erdemes" hogy ugy mondjuk, mert a hulye nem tud semmit. az egesz elet tanulas semmi mas. don'tsd el erdemes e elned vagy nem es akkor dontsd el erdemes e enned vagy nem erdemes e egyaltalan lelegezned ilyen hulye kerdesekkel. Hol nottel fel?? A barlangba?? Alacsony onbizalom , de legalabb mersz kerdezni.
2017. febr. 28. 08:53
 16/17 anonim ***** válasza:
13-as, semmi baj.
2017. márc. 1. 10:23
 17/17 Kései Sirató ***** válasza:
Érdemes elmenni, igen, én is nagyon ajánlom az Árpád-fürdőt többek között..
2017. márc. 1. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!