16 évesek vagyunk (fiúk-lányok), szeretnénk elmenni valahova Magyarországon belül. 2 éjszakára mennénk. Hotelbe szobát, vagy egy kis házat béreljünk? Hova mehetnénk el? Ahol van vmi strand és este vmi kis élet? :)
Nógrád-megyében élünk, valami ehez közeli település kéne :)
Jaj felnőtt nem jönne. Ez lesz az első közös nyaralásunk.
Előre köszi a válaszokat!
2010. máj. 8. 19:59
1/5 anonim válasza:
hát, mondanám a balatont, de mivel nógrád megyében laktok, ez nehezen megoldható szerintem :S igazából az a legjobb hely ilyen kis kiruccanáskora, mert ott van élet meg minden...:) szóval bocs, de fogalmam sincs...
2010. máj. 8. 20:44
2/5 anonim válasza:
Sajna konkrétan helyet nem tudok mondani, nem vagyok arra ismerős, de én kempingezni mennék a helyetekben valahova. Az tényleg buli. Van kialakított főzőhely, süthettek este szalonnát vagy virslit, a sátraitokkal kialakíthattok egy kis "részt" ami csak a tiétek, ha olyan kempinget kerestek, sok helyen strand is van mellette, ha csak medencés is, de az is jobb a semminél, illetve nem utolsó sorban olcsóbb a sátorozás mint egy hotelszoba. Mivel elég sokan mentek lehet még csoportos kedvezményt is kaptok. A lényeg, hogy előtte mindenképpen telefonáljatok oda, hogy ha nincs veletek 18 éven felüli, akkor is mehettek e. Szerintem ilyen fiatalon ez a legjobb megoldás, nincs annál jobb, amikor reggel a kómás fejeket kidugva a sátorból beszélgettek, vagy a sátrak ajtajában kenitek a kenyérre a májkrémet műanyag késsel, hozzá paradicsomot harapva, ami kb már bokáig folyik! :D
2010. máj. 9. 10:29
3/5 A kérdező kommentje:
aztaa :DDD
köszi a válaszokat :)
kitalálunk vmit
habár...lehet h vonattal lemehetnénk a Balatonra ..csak a szülők oda még nem bizt. h engednének így minket :/
2010. máj. 9. 11:43
4/5 anonim válasza:
első vagyok!
mindenképpen könyörögjétek ki, mert ott a legjobb szerintem, bár a sátrazós ötlet sem rossz :D
2010. máj. 9. 18:21
5/5 anonim válasza:
Én Abádszalókon voltam AZ első nyaralásomon haverokkal.(Sajnos lányok nem jöttek velünk:( )De volt ott is bőven.Ha nem ismeritek,nézzetek utána.Kb olyan mint a Balaton.Van egy kemping a strandon,és nagyon olcsó volt ezelőtt 8 évvel.Gondolom most is olcsóbb mint a Balcsi.Sátoroztunk mi is 6-an.Nagyon jól éreztük magunkat,felejthetetlen élmény volt.Amiért talán élménydúsabb,hogy lehet motorcsónakot használni a vizen,mert folyóvíz.Ezért van banán,csónakkal húzott ejtőernyő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!