Mi az oka hogy ilyen sokan szállnak fel és le a Csepeli hév röl a Szent Imre téren?
Sokszor pont úgy van időzítve a busz és HÉV érkezése a Karácsony S. utcába, hogy ott legfeljebb csak futva érhető el a HÉV. A busz itt gyorsabb, mellesleg a HÉV a Szent Imre téren el is tölt 1 percet a megállóban csúcsidőben, tehát ott már könnyebben elérhető az a HÉV, ami a Karácsony Sándor utcában csak futva. Persze nem mindig van így, de valószínűleg részben ez a tapasztalat is vezet oda, hogy valaki a Szent Imre teret részesíti előnyben a Karácsony S. utcával szemben. Talán a buszon a tömegben nem is figyeli/nem látja, hogy épp kiindult-e már a HÉV.
A lényeg az, hogy olyan nem nagyon fordul elő, hogy a Karácsony Sándor utcánál eléred a HÉV-et, de a Szent Imre téren ugyanazt a vonatot nem érnéd el, fordítva viszont elő-előfordul.
Jo regi kerdes, de azert valaszolok. :D
Egy csepeli lakosnak a karacsony sandor utcai megallokat nem kell bemutatni szerintem... Kukazo csovesek, cigok, iskolabol hazameno hulyegyerekek, buz, hugyszag, tomeg. Plusz, mire jon a buszod, mar tele van, jobb esetben nem tudsz leulni, rosszabb esetben mar allni se tudsz hova.
En ezek miatt reszesitem elonyben a Szent Imre teri leszallast. Mig atsetalok a buszvegallomasra, nezelodok a szepen felujitott, parkositott teren. Kenyelmesen le tudok ulni a buszon, van valasztasi lehetosegem. Az en jaratom mondjuk 10 percenkent megy, tehat ha elmegy elottem, az se szokott zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!