Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Balatonfüred! Hová menjünk...

Balatonfüred! Hová menjünk el, mit nézzünk meg, mit próbáljunk ki?

Figyelt kérdés
1 hétre megyünk júliusban! Mik azok a látnivalók, amiket érdemes megnézni? Melyik strand a legjobb? Természetes vízbe nem megyek, tehát csak a medencés jöhet szóba! Valami jó kis program? Vélemények a Hotel Lidó-ról?
2010. máj. 5. 11:22
 1/4 anonim válasza:

Voltatok már Füreden?

Tudom ajánlani a Tagore sétányt, Jókai villát, Lóczy-barlangot (arra jót lehet kirándulni)

Strand: pl. az Aqua-park, a Görög falu mellett

Hirtelen ennyi jutott eszembe :D

Ha gondolod, tudok küldeni képeket! :)

2010. máj. 5. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! bocsi, nem akarok köteketdni, de mért nem mész bele az élő vízbe? sokan vannak így és nem tudom az okát. tényleg csak érdekel.
2010. máj. 5. 11:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló! Én személy személy szerint nem igazán venném jó néven, ha a vízben valami állatka, hal, vagy bogár, pióca stb.. hozzám érne... :) Iszonyatos bogár fóbiám van:( Állandóan attól félnék, mi van a vízben, ami esetleg megcsíp, harap, stb... Nem tudom, talán ezek miatt... A vizet imádom, mindegy, ha mély.
2010. máj. 5. 12:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló!! Igen, kérlek küldj pár képet, a neten nem találtam sokat... Írok privát email-t, hogy mi az címem:) Köszönöm kedvességedet:)
2010. máj. 5. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!