Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Balatonalmádi vagy Balatonfüred?

Balatonalmádi vagy Balatonfüred?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Balatonalmádiról és Balatonfüredről szeretnék kérdezni, tapasztalatokat kérni. Milyenek a strandok, az árak, miket lehet megnézni a városban vagy a környéken. Rossz idő esetén mivel lehet eltölteni egy hetet?

E kettőn kívül ha tudtok valami jót, ami az északi parton fekszik és Tihanytól nincs messzebb, annak is örülnék :)

Köszönöm!

ui: Múlt éven Keszthelyen voltunk - gyönyörű volt és a két napos kevésbé kellemes időt is el lehet kellemesen tölteni a városban. Mindenkinek ajánlom, s aki ott jár a Festetics kastélyt semmiképp se hagyja ki :)

2010. jún. 2. 21:52
 1/4 anonim válasza:
Szia! Mi minden évben almádin nyaralunk, de van nyaralónk, szóval a szállásról nem tudok sokat mondani. Viszont a fürdők borzasztóak, mindig füredre vagy fűzfőre megyünk át. (almádin nincs átmenet a víznél, egyből 3 méter mély kb.)Az árak igencsak ugyanolyanok mindenhol... Nem tudom milyen szórakozást keresel, de almádin van egy gyönyörű háborítatlan erdő (én természetpárti vagyok;D), viszont füreden "pezsgőbb" az élet.
2010. jún. 2. 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:

mindkét helyen pörgős a parti rész, bár Füreden sokkal több a túrista.

Ha bulizósak vagytok akkor Füred inkább... Ha családdal mentek akkor mindkettő szóba jöhet... Füreden több a látnivaló, nagyobb a parton a parkos rész is...

vagy ha kisebb helyre mennétek akkor Alsóörs is szóba jöhet, szép, kultúrált, nem túl drága(bp-hez képest olcsó a strand)

2010. jún. 3. 15:39
 3/4 anonim válasza:
Almádi vagyok, és szerintem a hajókikötő kivételével nincs 3méteres víz a partközelben. Kedves szép hely, bár Füred szórakozás szempontjából jobb kínálatú.
2010. jún. 9. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem Füred sokkal jobb. Almádi szerintem jellegtelen. Nem is beszélve arról, hogy milyen rátartiak az emberek
2021. máj. 4. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!