Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Egri nyaralás megtervezése?

Egri nyaralás megtervezése?

Figyelt kérdés
3 egész napunk lesz felfedezni Egert párommal. Tudom, hogy nem sok, így csak a legfontosabb dolgokat néznénk meg. Szerintetek mi az, amit semmiképp nem szabad kihagynunk? Egyik nap egy részét természetesen a várban fogjuk eltölteni, de más ötletem nem igen van. Nem vagyok jó tervező. Látnivalók, sétálós helyek, kedves beülős kávézók, reggelizőhelyek is jöhetnek :).
2010. máj. 4. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Huhú, hát emberedre akadtál. :)

Szerintem érdemes megnéznetek a Bazilikát, mert csodálatos építmény. Sétáljatok egyet a belvárosban és az Érsekkertben, mert nagyon hangulatos. Jó beülős helyek vannak a főutcán, illetve mi szeretjük a Negrot is (az a taxiállomásnál van a sarkon), illetve van egy jópofa eldugott "kocsma" kis terasszal. Ott elég jók az árak és finom a kávéjuk. :) Jó cukrászda a Sárvári és a Harmos. A Sárvári a Negro közelében van, a Harmos a főutcán, de a Posta felé kicsit feljebb. Reggelizőshelynek egy kedves kis pékséget tudok ajánlani. A nevét sajnos nem tudom, de ez is a sétálóutcán található, közel a McDonaldshoz, de a másik oldalon, egy nagy zöld kapu közvetlen közelében. Nincsenek elszállva az áraik és kedvesek, na meg persze finomak a péksütik. Mi ott szoktunk mindig kávézni meg teázni. :)

Menjetek el a strandra is szerintem. :) Illetve a Bazilika alatt van a "Város a város alatt" című kis program, ahol egy hatalmas pincerendszerben sétálhattok. Még kezdetleges, de nekünk így is tetszett, és láthattok cseppköveket is. :) Ja és nézzetek le a Völgybe is egyszer bort kóstolni. :)

Jó szórakozást!

2010. máj. 4. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, és ha nem féltek a magasságtól, akkor menjetek fel a Minaretbe, meg nézzétek meg a marcipánmúzeumot. :)
2010. máj. 4. 21:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! :)
2010. máj. 14. 08:39
 4/4 anonim válasza:

még annyit irnék hozzáá hogy a szépasszonyvölgybe, este nagy bulik vannak

;) egri vok

2010. júl. 24. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!