Egri nyaralás megtervezése?
Huhú, hát emberedre akadtál. :)
Szerintem érdemes megnéznetek a Bazilikát, mert csodálatos építmény. Sétáljatok egyet a belvárosban és az Érsekkertben, mert nagyon hangulatos. Jó beülős helyek vannak a főutcán, illetve mi szeretjük a Negrot is (az a taxiállomásnál van a sarkon), illetve van egy jópofa eldugott "kocsma" kis terasszal. Ott elég jók az árak és finom a kávéjuk. :) Jó cukrászda a Sárvári és a Harmos. A Sárvári a Negro közelében van, a Harmos a főutcán, de a Posta felé kicsit feljebb. Reggelizőshelynek egy kedves kis pékséget tudok ajánlani. A nevét sajnos nem tudom, de ez is a sétálóutcán található, közel a McDonaldshoz, de a másik oldalon, egy nagy zöld kapu közvetlen közelében. Nincsenek elszállva az áraik és kedvesek, na meg persze finomak a péksütik. Mi ott szoktunk mindig kávézni meg teázni. :)
Menjetek el a strandra is szerintem. :) Illetve a Bazilika alatt van a "Város a város alatt" című kis program, ahol egy hatalmas pincerendszerben sétálhattok. Még kezdetleges, de nekünk így is tetszett, és láthattok cseppköveket is. :) Ja és nézzetek le a Völgybe is egyszer bort kóstolni. :)
Jó szórakozást!
még annyit irnék hozzáá hogy a szépasszonyvölgybe, este nagy bulik vannak
;) egri vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!