Esztergomba hogy jutok el Budapestről busszal?
Kérdező, én sem félek a gyaloglástól és amikor befelé mész a városba a vonattól, még elmegy, hogy 20-25 perc, mire gyalog beér az ember a városba, de amikor hazafelé az utolsó vonatot szeretné elérni és kiderül, hogy nincs busz és végig kell rohanni a várost, akkor már nem olyan muris...
(10-es)
A vonatos témához még annyit, hogy a vágány elejére és a vonatra is ki van írva, hova megy. Csak azért kérdező, nehogy egyszer ne tudj elutazni valahova, mert félsz, hogy rossz vonatra szállsz...
A süket néni egyedi esete pedig nem jelenti azt, hogy mindenki csövesnek néz és süketet játszik, ha hozzá fordulsz. Ha pedig mégis így van, nézz a tükörbe és rendezd a külső megjelenésedet.
Hazafelé apu vinne, csak kimenni szeretnék, és olyankor dolgoznak.
MINDEGY! Köszönöm! :)
Nem tudom, mi a búbánatért kell még akkor is "ekézni" a kérdezőt, amikor már megköszönte a válaszokat.
Szerintem meg nem az az életképtelen, aki nem tud valamit és megkérdezi, majd megköszöni, hanem inkább az, aki nem képes normálisan elmagyarázni valakinek valamit, csak bántani a másikat. Azt se tudjátok, hány éves a kérdező (lehet akár 10 is), csak lehordjátok... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!