Szerintetek melyik a legjobb város Magyarországon? Hol van a legjobb élet?
A szempontok a következők:
-Megélhetés(munkalehetőség, átlag fizetés)
-Közösség(legyenek jófejek az emberek, fogadóak, udvariasak)
-Kulturális élet(kulturális események, látnivalók)
Nyilván a fenti szempontok alapján inkább Budapest lenne a megfelelő válasz viszont a vidéki városokra is kiváncsi lennék.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Sötét vagy, mint a néger segge az alagútban!
Ráadásul bugris anyázó is!
Pest tele van felkapaszkodott parasztokkal - te vagy erre a legjobb példa!
Én Szegeden lakok egyetemistaként, itt is kb 200 méterenként van bolt. Sétálsz 4 percet Lidl, Penny, Coop egymás mellett. :D Villamossal Tesco 5p.
Személy szerint én itt is jobban kedvelem, hogy van ilyen zöld övezet szerű is. Tehát hiába van nagy betondzsungel teli van fákkal.
Mindenki a maga igazát keresi, avagy azt próbálja bizonygatni, hogy az ő érvelése miért jobb? Ha leszarozzátok egymást városát, vagy gondolatait attól a tied jobbá válik? Ennyire nem bízol magadban, hogy támadsz inkább? Ezt mindazoknak írom akik itt heveskednek :D
Nekem: Numero 1. Budapest.
14 - azért mielőtt ide jössz "oktatni", előtte elolvashatnád a kérdést...
Mi köze ennek Budapesthez?
Gyulán születtem, majd az egyetem (Szeged) után visszakerültem Gyulára, most is itt élek.
Szeged is és Gyula is az imádott városom.
A kérdésben említett 3 szempont alapján Debrecen mindent visz!
Nem ott születtem, de 3 éve Debrecenben tanulok: szuper az egyetem, a város és az emberek.
Nagyon jó a közbiztonság.
Diploma után ott maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!