Ezek közül a városok közül melyikben a legjobb az élményfürdő? Melyik helyre éri meg legjobban nyaralni menni? (lent)
14 éves vagyok, és kb egy hétre szeretnénk majd anyával nyaralni menni. 100000 forintot költhetünk a nyaralásra. Valami olyan helyre szeretnénk menni, ahol nagyon-nagyon jó élményfürdő van, sok jó csúszda, stb, ez a legfontosabb. Jó lenne, ha szép lenne a város, legyen valami látnivaló, program, vagy bármi, amit érdemes megnézni, ha megunjuk a strandolást. Júliusban mennénk. (Tudom, hogy korai kérdés, de szeretnénk előre kitalálni, hogy hova akarunk menni.)
Amikre eddig gondoltunk: Mogyoród, Hajdúszoboszló, Szeged, Debrecen, Zalaegerszeg, Kiskunmajsa. Mi a véleményetek ezekről a helyekről? Melyik városban a legjobb az élményfürdő, hova éri meg a legjobban menni?
(Ha esetleg valami más ötletetek is van, akkor írjátok le!)
Debrecen és Hajdúszoboszló a legjobb ezek közül.
A zalaegerszegi fürdő jóval kisebb , és amikor ott jártunk a büfé zárva volt.
Kiskunmajsán egy régi fürdő van, egy része új csak, azt nem ajánlom.
Szóval Debrecen a nyerő, nagyon nagy és modern és gyönyörű botanikus kerttel, banán fákkal, amik teremnek és barlang is van vízeséssel és kamikáze csúszda és minden szuper.
Köszönöm a választ. :)
Eddig Mogyoród, Hajdúszoboszló és Debrecen a legszimpatikusabb, szerintem ezek közül lesz valamelyik. :)
Debrecennel azért jártok jól, mert ott van mellette Hajdúszoboszló, talán a legnagyobb élményfürdővel az országban! Elképesztően nagy, nincs olyan, ami ott nincs! A debreceni élményfürdő is szupi, olyan, mint ha a trópusokon lennél...
Egyik nap ez, a másik nap a másik. Húsz kilométer a Debrecen- Hajdúszoboszló távolság, tehát: egy csapásra két legyet...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!