Melyik a legjobb aquapark, vagy élményfürdő Magyarországon?
Ami a lényeg számomra: lehetőleg ne legyen túl drága (2 felnőtt, 2 gyerek) és a belépő a csúszdahasználatot is tartalmazza.
Persze ami még számít: legyen minél több csúszda (gyerekeknek is), legyen kb. 120 km-en belül (az ország közepén lakunk), vagy legalább legyen lehetőség a közelében szobát kivenni. (És lehetőleg ne legyen az összes medence vize zöld trutyi...)
Előre is köszi!
Amit leírtál, olyan nincs magyarországon.
Ezek sajnos nem olcsó dolgok, de talán jobb is így, ha olcsó lenne, állandón tömeg lenne és negyedórákat várhatnál minden csúszdánál. Nekem a mogyoródi park nagyon bejött, drága ugyan, de nem voltak sokan és igényes az egész, a belépőben minden benne van (a sört kivéve).
Szia!
Ajánlom neked a ceglédi aqua centrumot. Nem állítom, hogy ez az országban a legjobb környék, hiszen Cegléd nem éppen turistaparadicsom, de a termálfürdő és aquapark szerintem kitűnő, és nem is annyira drága.
003-ban épült a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő, majd rá két évre nyitotta meg kapuit közvetlenül a szomszédságában az Aqua Centrum élményfürdő. Az előbbiben van szauna és többféle masszázs, narancsbőr elleni kezelés, sőt, az ízületi problémákkal küszködők részt vehetnek gyógytornán, fizikoterápiás kezelésen is. A strand téliesített részében három medence üzemel: egy a piciknek és kettő a nagyobbaknak. A kültéri részben vár a 33 méter hosszú úszómedence, ahol néha vízilabdameccseket is rendeznek. A két ülőmedencében „locsológombák” és egy kisebb csúszda is van. A még tipegő gyermekek egy sekély vizű, műállatokkal díszített medencében hűsölhetnek. Aki megéhezik, a büfésoron megtalálhatja a fogára való falatot, nem túl drágán.
Külön belépővel juthatunk be az Aqua Centrumba, ahol 12 csúszda van, 25-26 fokos vízzel, és a kicsiknek elkülönített rész három csúszdával. Magyarországon egyedülálló az ingacsúszda, ami egy, a gördeszkások által használt félcsőhöz hasonlít leginkább.
A strand és Aqua Centrum területén a mosdók és öltözők tiszták. Szemetesekből és azokra illesztett hamutartókból is akad bőven. Ha kevés a vendég, akkor elég a napozóágy. A fürdők mellett kemping és szálloda is van, így hosszabb nyaralást is tervezhetünk ide.
Ja, és van éjszakai fürdőzés is, de annak a jelenlegi érét nem tudom. Tavaly voltunk, fantaszikus volt.
Belépők (forint)
Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő
Felnőtt: 1600
Diák: 1300
Gyermek és nyugdíjas: 900
Családi: 4500
Aqua Centrum
Felnőtt: 3500
Diák: 2500
Gyermek és nyugdíjas: 1900
Családi: 9900
Kombinált
Hétköznap
Felnőtt: 3200
Diák: 2000
Gyermek és nyugdíjas: 1600
Családi: 8500
Hétvége
Felnőtt: 4300
Diák: 3200
Gyermek és nyugdíjas: 2400
Családi: 12500
Üdítő – 350 forint (0,5 l)
Korsó sör – 350-400 forint (0,5 l)
Kávé – 220 forint
Sült krumpli – 350 forint (10 dkg)
Fitness saláta – 750 forint
A szoboszlói is elég jó, a napi jegy 2700 Ft, bár nekem a mogyoródi a kedvencem... tudom, hogy elég drága (diákjegy 3900 Ft), de nagyon jó.
Érdemes aquaparkba hétköznap (főleg hétfőn) menni, mert akkor még kevesebben vannak, és nem kell úgy vadászni a matracokat a matracos csúszdákhoz :-)
Európa legnagyobb Aquarénája a Mogyoródi Aquaréna!
40 csúszda,Jacuzzi,Élménymedence,nagyon finom ételek,kemping,Gyermekmedence(sok csúszdával)...Itt a honlapja,itt mindent megnézhetsz:[url] [link]
Sok videó,kép és minden csúszdáról ismertetőt találsz!Kell hozzá némi bátorság!
Vagyis ez,félre írtam,bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!