Ha gyereket vinnék taxival, az hogyan működik? Speciális taxit kell kérjek gyereküléssel? Szokott ilyen lenni, csak többet kell rá várni?
Minden taxi megfelel, bár meglátásom szerint jóérzésű ember nem fizet a magyar taxiscégeknek.
Gondold meg, valóban életben akarod-e tartani ezeket a hiénákat...
A kresz szabályai a taxis vezethet biztonsági öv nélkül, s vihet biztonsági ülés nélkül gyerekeket.
" A gyermeket nem kell gyermekbiztonsági rendszerben rögzíteni:
- ha taxi üzemmódban használt taxi gépkocsi és a személygépkocsis személyszállítást végző gépkocsi hátsó ülésén utazik;"
De a legtöbb ember nem akar ennyire felelőtlen lenni, még akkor sem ha a kresz szabályai szerint utazhat gyermek gyerekülés nélkül is.
Így a 6x6 és a taxi 2000 hívja, akkor ők biztosítanak megfelelő gyerekülést.
Elég reklámszagú lett a 3-as hozzászóló válasza.
Nem hinném, hogy itt kellene reklámoznod azt a céget.
ma 19:48
Nem reklámozni akartam csak a neten találtam rá, és bemásoltam...ennyi. Hátha kell neki taxi
egyébként taxisnak miért nem kötlező?
és aki azt írta, hogy ne taxizzak az mire gondolt? mostmár csak taxi van, nem? Az übert nem toloncolták még ki?
Ez a gyerekülés téma kicsit túl van lihegve. Nem mondom, autópályán hasznos, hogy a gyerek ne a sofőr fején ugráljon (mert ez gyakoribb, mint egy baleset), vagy tényleg hasznos baleset esetén. De a városban nincs akkora tempó, és egy hivatásos azért anyukánál megbízhatóbban vezet.
A sok lúzer, akinek nincs pénze taxira, vagy olyan smucig, hogy sajnálja rá, az meg ne ossza az észt. Aztán meg sörözés után beül a saját kocsijába... Ez egy kényelmi szolgáltatás, időnként én is igénybe veszem. És nem megfizethetetlen, ahogy egyesek képzelik. Az imádott uber se volt sokkal olcsóbb, csak "menőbb".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!