Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mit lenne érdemes megnézni,...

Mit lenne érdemes megnézni, mire lenne idő?

Figyelt kérdés
Decemberben megyünk Budapestre, 8:30-ra leszünk ott. Eddigi programok: Aréna pláza, karácsonyi vásár a Bazilikánál vagy a Vörösmarty téren(ezt még nem tudjuk). Ezek közelében valami szép hely, valami nevezetesség? Kellene még valami jó program.
2016. okt. 15. 08:36
 1/2 anonim ***** válasza:
A Vörösmarty térről a Bazilika pár perc gyalog. Karácsonyi vásárkor kb. összefüggő bazár van. Sétáljatok ki a Duna partra. Esetleg bemehettek a Bazilikába, vagy sétáljatok a kivilágított Andrássy úton.
2016. okt. 15. 15:59
 2/2 Márciuska ***** válasza:
A bazilika kupolájából gyönyörű a kilátás, érdemes felmenni. Ha érdekel, a Deák téri metrómegállóban van a Földalatti Vasúti Múzeum, pici, de aranyos, azt is megnézhetitek. A Dunakorzót én is ajánlom, a Vigadó előtti téren sétálni is gyönyörű. Ha jól tudom, karácsonyi vásárt szoktak tartani a Gresham palota aulájában is, tavaly kimaradt, de ha idén is lesz, én elmegyek, megnézem, már csak azért is, hogy megnézzem azt a csodaszép épületet belülről. Szerintam a Kossuth térre is érdemes elsétálni, addigra már felállítják ott az ország karácsonyfáját. Vagy benézhettek a dohány utcai zsinagógába. Még ott sem voltam, de állítólag látogatható. És ha érdekelnek a vasúti terepasztalok, az Andrássy úton van a Miniverzum. Vagy pl. az operaházban is vannak délutánonként vezetett túrák, amikor meg lehet nézni az épületet belülről, és advent idején az operaház előtt is szokott lenni pár karácsonyi bódé.
2016. okt. 17. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!