Milyen programokat lehet csinálni az országban? Minden érdekel, pénz nem számít! (bővebben lent)
Bármilyen program érdekel,amit lehet Magyarországon csinálni!Mozi,színház,termálfürdőn kívül mit lehet még itthon csinálni?(Külföldön ugye nagyobb a választék sajnos.)
Annyira nem lett pontos megfogalmazású a kérdés,tudom,de dühös voltam tegnap este,és nem is olvastam vissza a kérdés kiírása előtt.
Mozi, színház, fürdés, túrázás, különféle tanfolyamokon való részvétel (pl. rajz, festés, barkácsolás), horgászás, sétarepülés, terepjáró vezetés, kalandparkok meglátogatása, lovaglás, borkóstolókon való részvétel, gokartozás, múzeumok látogatása (nem mind unalmas, van pl. csokoládémúzeum is, kreatív programokkal).
Sok mindent lehet csinálni, csak érdeklődnöd kell.
Köszi a válaszokat!Magyarul "semmit" nem lehet csinálni itthon,nekem van igazam.Bár már nem megyek sokra vele...
Aki kérdezte mit lehet itthon csinálni...pl nincsenek világszínvonalú vidámparkok,és normális sípályák!Más engem nem is èrdekel,unalmas minden egyéb.Nem véletlen nem tudtam itthon soha jól érezni magam és nem is fogom tudni.Utálom,hogy Magyarországon szenvedek az èv minden napján...hurrá.Annak mondjuk biztos jó,aki pl nagyon szeret horgászni,csak nem mindenki ugyanazt szereti az a baj.
Máshol sem lesz jobb neked :-)
A hiba benned van, jobb ha tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!