Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Üvd borsodi srác vagyok,...

Üvd borsodi srác vagyok, Esztergomba készülök dolgozni de nem tudom hogyan juthatok el a Keleti pályaudvarról a nyugatiba Metrót azt már hallottam hogy az M2 essel a deák térig ott átszállok az m3 masra ez a vonal él még?

Figyelt kérdés
2016. okt. 3. 22:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Üdv, borsodi tesó :) A Deákon szerintem elég szar átszállni, ha nem ismered. A fenti troli jónak tűnik (én nem ismertem), de ha a hetes busszal elmész a Blaháig, onnan a 4-es vagy 6-os villamos is arra megy.
2016. okt. 4. 08:46
 12/21 anonim ***** válasza:
#9 ez a dal most lefárasztott, pedig most keltem fel...
2016. okt. 4. 08:48
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

11-es javaslata is jó, csak az 2 BKV-s jegy, ami összesen 700 ft, a trolis megoldás viszont csak egy, azaz 350 ft.

És igen, a Deák-on el szoktak tévedni :-)

2016. okt. 4. 09:07
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
A trolival az a gond, hogy aki ajánlotta, az nem mond igazat. Nem a Keleti oldalánál áll meg, és nem a Nyugati oldalához érkezik. Az érkezési oldalon egy egész háztömb választja el a pályaudvartól a megállót.
2016. okt. 4. 09:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

14-es:

"A trolival az a gond, hogy aki ajánlotta, az nem mond igazat. Nem a Keleti oldalánál áll meg, és nem a Nyugati oldalához érkezik. Az érkezési oldalon egy egész háztömb választja el a pályaudvartól a megállót.

1. mondatodra a válaszom: NEM SZOKTAM HAZUDNI! max tévedni, de ez esetben nem ez történt

2. mondatra: mégis mikor jártál utoljára a Keletinél? :-)

Ugyanis már rég nem a Garay utcában áll meg a 73-as troli, áthelyezték a végállomását a keleti oldalába, a 80-as troli mellé

3. mondatra: az "egy egész háztömb" az konkrétan egy Nyugati nagyposta, ami szinte egybe van épülve a Nyugati pályaudvarral. Leszáll a troliról, elfordul jobbra a Körútra és elsétál kb 30 métert a pályaudvarig.

2016. okt. 4. 10:59
 16/21 A kérdező kommentje:
Mindenképpen a metrós megoldás érdekelne ! Én úgy tudtam h a 2 esssel a deákig csak nem lehetek olyan béna hogy eltévedek megkérdezek ott mindenkit a deákon aztán a 3 massal 1 megállo és a nyugatiba vagyok ennyi ! Holnap hajnalba indulok pestre ígyis 8 óra utazás lenne ha metrós dolog ugy megy ahogy páran írtátok ! Nagyon nincs kedvem eltévedni !
2016. okt. 4. 11:24
 17/21 A kérdező kommentje:
#9 a zene nem érdekel független vagyok azért megyek oda mert borsodba nincs lehetőség normális keresertre igaz hogy az egész ország tragédia de akkor se 70 ezer ft-ért dolgozok majd 10-12 órákat ! :)
2016. okt. 4. 11:31
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Speciel a metróban meg az átszállás ellenére is nehéz eltévedni, ugyanakkor ha sok a cuccod, a trolit ajánlom, mert egyáltalán nem kell lépcsőzni. És bizony azzal is nagy kunszt eltévedni, inkabb a ritka követés a baj vele.

Fontos azonban, hogy sokszor lesz a 2-es vasútvonalon vágányzár a jövőben es olyankor a pótlóbuszok az M3 metró Árpád híd állomásától indulnak, nem pedig a Nyugatiból.

2016. okt. 4. 14:54
 19/21 A kérdező kommentje:
Nah utoljára megkérdem valaki nyílt válasszal tudassa az jó lesz ha 2 es metróval a deákig és a 3 massal a nyugatiig ez a legjobb és a legegyszerűbb nem viszek sok cucot hisz robot munkára megyek nem valószinű hogy a 3 hónapos próba!idő után tovább maradnèk !
2016. okt. 4. 17:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Igen, a 2-essel a Deákig és a 3-assal a Nyugatiig, az jó. (3-as metróra arra szállj fel, ami Újpest-Központ felé megy.)
2016. okt. 5. 04:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!