Üvd borsodi srác vagyok, Esztergomba készülök dolgozni de nem tudom hogyan juthatok el a Keleti pályaudvarról a nyugatiba Metrót azt már hallottam hogy az M2 essel a deák térig ott átszállok az m3 masra ez a vonal él még?
11-es javaslata is jó, csak az 2 BKV-s jegy, ami összesen 700 ft, a trolis megoldás viszont csak egy, azaz 350 ft.
És igen, a Deák-on el szoktak tévedni :-)
14-es:
"A trolival az a gond, hogy aki ajánlotta, az nem mond igazat. Nem a Keleti oldalánál áll meg, és nem a Nyugati oldalához érkezik. Az érkezési oldalon egy egész háztömb választja el a pályaudvartól a megállót.
1. mondatodra a válaszom: NEM SZOKTAM HAZUDNI! max tévedni, de ez esetben nem ez történt
2. mondatra: mégis mikor jártál utoljára a Keletinél? :-)
Ugyanis már rég nem a Garay utcában áll meg a 73-as troli, áthelyezték a végállomását a keleti oldalába, a 80-as troli mellé
3. mondatra: az "egy egész háztömb" az konkrétan egy Nyugati nagyposta, ami szinte egybe van épülve a Nyugati pályaudvarral. Leszáll a troliról, elfordul jobbra a Körútra és elsétál kb 30 métert a pályaudvarig.
Speciel a metróban meg az átszállás ellenére is nehéz eltévedni, ugyanakkor ha sok a cuccod, a trolit ajánlom, mert egyáltalán nem kell lépcsőzni. És bizony azzal is nagy kunszt eltévedni, inkabb a ritka követés a baj vele.
Fontos azonban, hogy sokszor lesz a 2-es vasútvonalon vágányzár a jövőben es olyankor a pótlóbuszok az M3 metró Árpád híd állomásától indulnak, nem pedig a Nyugatiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!