Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Két ünnep között Debrecen,...

Két ünnep között Debrecen, Egere, Miskolc?

Figyelt kérdés
Dec. 26-29-ig párommal Debrecenbe megyünk pihenni, mivel már 3. éve, hogy nem jutottunk el sehova még nyáron sem. Akkor lesz megismerkedésünk 10. évfordulója és Debrecent választottuk. Tervben van Debrecenben a fürdő, valamint hazafele a miskolctapolcai barlangfürdő, ahova vagy 5 éve vágyunk. Esetleg odafele Eger, Miskolc környékén látnivaló lenne, amit hideg téli napokon is érdemes megnézni? Valamint debreceni látnivalók is érdekelnek :)
2016. szept. 26. 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

En a helyetekben biztosan nem mennek Debrecenbe,főleg a 2 ünnep között!Nincs ott olyankor semmi,a latnivalok is mind be vannak zarva!Max a főtéren a kivilagitast meg tudjatok nezni azt jonapot!

A fürdő meg egy lepukkant szar!Esetleg még az elmenyfurdőbe mehettek,de az meg drága es tul sok mindent az sem kinal!Meg mondjuk napokon keresztul aztatni magatokat...de nyilvan ki tudjatok!Kinek mi...... Eger meg Miskolc 100-szor jobb fürdő tekinteteben!De ha mar ennyire Debrecen akkor inkább a környeken Hajdúszoboszlót ajanlanam!20-kmre van Debrecentől.

2016. szept. 26. 13:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Már lefoglaltuk. Győriek vagyunk és még soha sem voltam arra fele. Hetekig kerestem szép, de jó áron szállodát, hogy azért adjuk meg a módját kicsit és a debreceni Centrum Hotelt találtam, ami nagyon tetszett és árban is jó volt, valamint az értékelések is. A többi 3 csillagos szálloda amiket találtam vagy nagyon lepukkantak voltak vagy kicsit el voltak szállva az árakkal. Így lett ez. Köszönöm azért a véleményed!
2016. szept. 26. 13:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Lillafüred meg a Bükk nagyon szép télen is. Ha a diósgyőri várat nem láttátok a felújítás óta (2014), akkor érdemes megnézni, teljesen be van rendezve középkorira. Eger környékén Szilvásvárad is nagyon szép télen is, jó borokért érdemes kimenni a Szépasszonyvölgybe, a vár is mindig szép.

Debrecenben sajnos nem ismerek látnivalókat, bár ennyire lesújtó véleményem azért nincs róla, mint előzőnek, de Szoboszló tényleg színvonalas fürdő és nincs messze (de azt nem tudom, télen mekkora élmény, én csak nyáron voltam ott).

Ha már fürdő, akkor ami még így beugrott, az Egerszalók, az télen is élvezhető.

2016. szept. 26. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!