Két ünnep között Debrecen, Egere, Miskolc?

En a helyetekben biztosan nem mennek Debrecenbe,főleg a 2 ünnep között!Nincs ott olyankor semmi,a latnivalok is mind be vannak zarva!Max a főtéren a kivilagitast meg tudjatok nezni azt jonapot!
A fürdő meg egy lepukkant szar!Esetleg még az elmenyfurdőbe mehettek,de az meg drága es tul sok mindent az sem kinal!Meg mondjuk napokon keresztul aztatni magatokat...de nyilvan ki tudjatok!Kinek mi...... Eger meg Miskolc 100-szor jobb fürdő tekinteteben!De ha mar ennyire Debrecen akkor inkább a környeken Hajdúszoboszlót ajanlanam!20-kmre van Debrecentől.

Lillafüred meg a Bükk nagyon szép télen is. Ha a diósgyőri várat nem láttátok a felújítás óta (2014), akkor érdemes megnézni, teljesen be van rendezve középkorira. Eger környékén Szilvásvárad is nagyon szép télen is, jó borokért érdemes kimenni a Szépasszonyvölgybe, a vár is mindig szép.
Debrecenben sajnos nem ismerek látnivalókat, bár ennyire lesújtó véleményem azért nincs róla, mint előzőnek, de Szoboszló tényleg színvonalas fürdő és nincs messze (de azt nem tudom, télen mekkora élmény, én csak nyáron voltam ott).
Ha már fürdő, akkor ami még így beugrott, az Egerszalók, az télen is élvezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!