Melyik város a legjobb hely az alábbiak közül? Debrecen, Miskolc, Szeged, Pécs vagy Győr?
De jó Szeged nyert! :D
Szegedi vagyok úgyhogy biztosíthatlak jól választottál, mert nagyon jó hely, növekszik a lakosság (sokan költöznek ide) csomó minden megújul, fejlődik, sorolhatnám...:P :D
Én budapesti vagyok. Ugyan Budapesten kívül Magyarországon sehol sem élnék, de Szeged a kedvenc városom, egyszerűen nagyon tetszik a hangulata, meg úgy maga az egész város.
Miskolc is tetszik egyébként, de sok a cigány, és munka meg semmi. Debrecenben most voltam nem rég, az sem tetszett túlságosan, és tele van csövesekkel. Pécsett még nem voltam, Győr meg szintén nem annyira tetszik. :/
Szóval Seghedino.;)
Szerintem Budapesten kívül az összes magyar "nagyváros" unalmas kicsit, de ettől függetlenül nagyon sok szép van.
Debrecen szerintem borzalmas, Miskolc szép, de kevés a munka, fogy a lakosság, és sok a cigány.
Én a helyedben Szeged, Pécs és Győr között vacillálnék.
Győr, mert a Nyugat kapuja, közel van mind Budapest, mind Bécs, és az ország egyik leggazdagabb megyéjének a központja, viszont szerintem nagyon kicsi.
Pécs gyönyörű, kicsit nagyobb, mint Győr, viszont Baranya megye nem tartozik a leggazdagabbak közé.
Ugyan Csongrád sem, de Szeged a legjobb város Budapest után az országban. Zajlik az élet, pörgős, fiatalos, már-már mediterrán... :)
"elegem van Budapestből, hova költözzek? "
jahh, hogy ez így megy egyeseknél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!