Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Az esztergomi vasútállomástól...

Az esztergomi vasútállomástól milyen messze van a Mária Valéria-híd?

Figyelt kérdés

Bocs, ha együgyű a kérdés... Vonattal még nem jártam Esztergomban, és az állomásról szeretnék eljutni a Bazilikához illetve a hídhoz. Van valamilyen tömegközlekedési eszköz odáig, vagy gyalog sincs túl messze? Legszívesebben gyalog mennék egyébként, de ha 1 óránál több idő lenne az út, akkor például inkább buszra ülnék.

Köszönöm előre is, ha valaki segít.

2016. aug. 7. 13:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Pedig őket kérdeztem, és egy másik kérdésnél pár napja már kaptam is választ. Szóval nem volt hiába. De kösz a linket.
2021. jún. 20. 11:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor megosztanád velünk is? - mert én meg Komáromnál szeretnék átmenni.
2021. jún. 21. 09:03
 13/15 A kérdező kommentje:

"- belépés előtt legfeljebb 72 órával elvégzett negatív PCR teszt,

- vagy belépés előtt legfeljebb 24 órával elvégzett negatív antigénes teszt,

- vagy legalább 21 nappal a belépés előtt beadott első covid oltás (mindegy, hogy milyen),

- vagy igazolvány arról, hogy covidos voltál, de maximum 180 napra visszamenőleg érvényes,

- vagy 18 alattiak

Ezek a belépés feltételei, ezek közül legalább egynek érvényesnek kell lennie az országba belépni akaróknak. De ezek csak akkor kellenek, ha kint vannak a rendőrök. Mostanában már csak random időpontokban vannak kint, tehát el lehet kapni olyan időt, amikor éppen nem ellenőriznek, akkor pedig szabad az átjárás."

2021. jún. 21. 09:36
 14/15 A kérdező kommentje:

+ Az egyik youtube-os srác másfél hete ment át Révkomáromba - igaz, nem autóval ment, de nem ütközött akadályokba. Első másfél percben beszél róla.

https://www.youtube.com/watch?v=99xVuO8FOyk

2021. jún. 21. 09:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Köszi, kérdező :-)

Akkor lassan időszerű lesz az orvosomhoz elpályázni egy igazolás aláírásáért + pecsét. Van védettségim, de szerintem azt nem fogadják el.

2021. jún. 21. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!