Elköltözni Ózdra?
Figyelt kérdés
Barátnőm oda valosi , és meghalt most a mamája és övé lett a lakása. Most itt élünk Godollon az én szüleimmel. Neki lenne ott biztositva már most melo. Én úgy mennek le hogy nincs kilátásba semmi. El akarunk már jönni muteromektol. Csak kicsit para nekrm ez az Ozd. Én 21 vagyok ő 19. Azt mondta h nem para a hely. Ugye ott nőtt fel. Én párszor voltam csak ott kb 2x. Sokat nem.lattam. szerintetek nagyon gaz lenne?2016. aug. 6. 13:49
1/4 anonim 

válasza:

Godollorol Ozdra? Az szep baleset lenne, joember... Hacsak nincs valami nagyon popec allasod ott, eszedbe ne jusson, az orszag talan egyik legszegenyebb regiojaba 'igyekszel', se munka, se semmi, ellenben nyomortelepek, ciganyok dogivel...
2/4 anonim 

válasza:

Az első leírta amit én is gondolok. Onnan mindenki menekül aki tud.
3/4 anonim 

válasza:

Soha de soha nem költöznék Ózdra, sőt Borsodba se, olyan jó munkát nem tudnak ajánlani.
Nehogy már pont Gödöllő-Pest környékén ne találjon a barátnőd állást, ezen elgondolkoznék...
4/4 anonim 

válasza:

Parázni fölösleges, ez csak a hisztéria, amit azok keltenek, akik nem is ismerik a várost. Ellenben nem egy szép hely, csupa panel meg szocreál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!