Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ismertek olyan embert Magyaror...

Ismertek olyan embert Magyarországon, aki még sosem járt Budapesten?

Figyelt kérdés
magyarország, budapest, utazás,

2016. júl. 29. 20:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Voltam, de 2 éves lehettem, de nem is vágyom, bár szép hely, de valahogy nekem a csend az életem, biztosan Budapesten is van csendes rész, de az nem olyan, mint egy pusztán, de a kényszer nagyúr, ha muszáj lenne, oda költöznék.
2016. júl. 30. 02:57
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

10-es egyáltalàn nem értek veled egyet! Mi az, hogy aki falun él, annak nincs élete? Képzeld, 18 évig falun éltem, majd a pàromhoz költöztem Pestre (igen, húúú,egy falusi làny össze tud jönni egy pesti fiúval). Egyáltalán nem érzem, hogy most "van életem", előtte meg nem volt. Csak azért mert Pesten élek, nem jàrok el minden hétvégén bulizni, nem ülök minden nap kàvézóban vagy színhàzban stb... Nyilvàn járunk el a pàrommal kirándulni, de ha falun/ vidéken laknánk, ez ugyanúgy meglenne. Csak akkor nem a Margitszigetre mennék hanem a falu közeli tóhoz.

Persze ne értsétek félre, szeretem Pestet, azt hogy akár éjfélkor is leugorhatok a zöldségeshez, ami 10 lépésnyire van, de azért ne húzzuk le a falut. Van àm ott élet. Hidd el, a "vagàny-bulizós" fajta ott is megvan, és szerintem ők nagyon hangzavart tudnak okozni, mint itt Pesten.

2016. júl. 30. 05:39
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Oké, ne tereljük el falu vs. város témába a dolgokat, nyugi. :)

Igen, van ilyen ember.

2016. júl. 30. 07:44
 14/16 anonim válasza:
75%
Van bizony nem is kevés. Én 2× voltam abból az egyikre nem emlékszem a második meg olyan, hogy el voltam varázsolva, hogy Budapest biztos van ott valami extra ami a többiben nincs. Egyetlen dolog van ami extra az a metró :D. Semmi más nincsen. Így én, ha tudom mire számíthatok, akkor én el sem mentem volna. Azt meg szerintem nem szükséges számolni, amikor babakocsi miatt kellett megjárjam fővárosunkat. :) Az osztálykirándulás nálunk pedig ilyen szempontból pont mellékes. Amúgy sem mentem volna, de Budapestre nem is vittek minket osztálykirándulás gyanánt.
2016. júl. 30. 08:28
 15/16 anonim válasza:
38%
Mi se voltunk osztálykiránduláson Budapesten szerencsére. Én megyeszékhelyen lakom, de itt is rosszul vagyok az autó mennyiségtől, nem ám ott.
2016. júl. 30. 09:09
 16/16 anonim válasza:

Hogyne volna, az idős korosztályból (illetve igazán öreg korosztályból 80 fölött) többet is ismerek.

Budapest tényleg nem a világ legüdítőbb helye, de tele van történelmi emlékkel, szép épületekkel, múzeumokkal, stb.

Aki viszont azt mondja, hogy aki falun él, nincs élete annak szintén fogalma sincs semmiről. Meggyőződésem, hogy Budapesten sokkal több olyan ember van, akinek nincs élete, 8-10 óra munka -> szupermarket -> panel, TV, internet és másnap kezdődik előről. Budapest nincs jó hatással a közösségi életre, ez meggyőződésem.

Az, hogy sok a buli lehet, hogy nagy szó egy 15-25 évesnek, de nem ad életet az embereknek.

2016. júl. 30. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!