Balatoni idegenforgalmi kérdés, vélemény?
Szerintem nincs annyival több ember a környéken, mint amennyi indokolná a feltételezésed.
Nyilván az emberek kevésbé szívesen mennek most emiatt nyaralni, viszont sokan ki is használják az áreséseket, amit ez okozott.
Totális baromságokat foglaltál bele egy kérdésbe. Minden állításod demagóg, és teljesen hazug végkövetkeztetést vonsz le ezekből.
Szerintem.
Ehh.. hogy lenne totális baromság? Szerinted miért van az, hogy Törökországba majdnem féláron lehet nyaralni?
Számítanak a hírek, vegyük csak Egyiptomot, ami igazi turistaparadicsom volt, még is pangott rendesen 2013 után.
Én csak azt mondom, hogy a kérdező kicsit túlértékelte a terrorcselekmények súlyát a hazai turizmusban, illetve hogy statisztikailag szerintem nem lesz semmi meglepő a belföldi turizmus számaiban. Minimális növekedés mindig van, a strandok pedig semelyik nyáron nem panganak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!