Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hova menjünk nyaralni a 3...

Hova menjünk nyaralni a 3 hely közül?

Figyelt kérdés

20 hónapos kislányunk van, juliusban mennénk.Ami szoba jött: Eger (és környéke), Debrecen, Miskolc-Tapolca.

1 héte mennénk, panzióva.

Mit gondoltok? Olyan hely kenne, ahol 1 hétig nem unalmas, lehet fürdöni jó sokat, barangolni. Ha van tapasztalatotok, szivesen veszem, továbbá, hogy mit érdemes megnézni, hova érdemes elmenni a környéken.

2010. ápr. 15. 15:43
1 2
 1/15 anonim válasza:
69%
Hajdúszoboszló. A fürdője isteni, Debrecen is közel van, ott is szét lehet nézni.
2010. ápr. 15. 15:47
 2/15 anonim válasza:
69%
Egerbe vagy Miskolcra mennék, szuper fürdőik vannak és a hegyek miatt rengeteg barangolási lehetőség, lehet kirándulni, várromot mászni, városnézni. El lehet menni pl. Lillafüredre, Szilvásváradra, Hollókőre, aranyosak a mátrai és bükki falvak, várromot most hirtelen nem tudok írni de sok van az is.
2010. ápr. 15. 16:05
 3/15 anonim válasza:
69%
Én is Decresent és Hajduszoboszlót ajánlom nagyon klassz és szentem jolfogja magát érezni a lányotok is.
2010. ápr. 15. 16:14
 4/15 anonim válasza:
69%
Debrecent
2010. ápr. 15. 16:15
 5/15 anonim ***** válasza:

Eger és Miskolc, közte van Büükk.

Nincs nagyon meleg, jókat lehet kirándulni, sétálni, sok a látnivaló. Tisza, friss levegő.

Mi többször voltunk arra, panzióban, szilvásvradon jó helyek vannak, vendéghéázaak, apanziók és nem drágák.

[link]

[link]

Szilvásvárad, bélapátfalva, bélő hegy, bánkót, Bülkk fennsík, Eger és környéke, Lillafüred....

Kisvaasutak is vannak (felsőtárkányi, szilvásváradi, lillafüredi)

[link]

2010. ápr. 15. 16:31
 6/15 anonim ***** válasza:

előző

A Mátra sincs messze, ott a Siroki vár, Egri vár,

vagy Miskolcon a Diósgyőri vár.

Végül is Aggtelek sincs nagyon messez egy 1 napos kirándulásba simán belefér.

2010. ápr. 15. 16:33
 7/15 anonim válasza:
én Miskolc-Tapolcára mennék. Voltunk ott akkor még 4hós babánkkal, augusztusban. kellemes időjárás volt, és sokfele lehet menni onnan.
2010. ápr. 15. 16:42
 8/15 anonim ***** válasza:
Miskolcra mennék. Bükk az csodálatos, sétálóutca is rendbe van téve, van egy fantasztikus teázó a "Sötét-kapu" mellett, azt hiszem Mézes-mackó a neve:D
2010. ápr. 15. 16:43
 9/15 anonim ***** válasza:
Én is Miskolc és Eger környékén ajánlanám. A nyüzsgő mondjuk városnéző napok mellett lehet barangolni a természetben, friss levegő, csönd... A kisvasutat már szerintem a pici lány is élvezné. :) Egy a lényeg, ha nyugis és csendes nyaralást szeretnétek, ne Miskolc belvárosában szálljatok meg! :)
2010. ápr. 15. 16:46
 10/15 anonim ***** válasza:

Mindhárom jó választás:

Debrecen gyönyörű város, közel H.szoboszló, van állatkert, vidámpark, Déry Múzeum, strandolni is lehet. Hortobágy - 9lyukú híd.Viszont laposabb terület, én nehezen viselem hegyek nélkül, de a cívis város mindent feledtet.

Eger mellett lakom, így Egert ajánlanám, a környéken rengeteg fürdő van (Eger, EGerszalók, Demjén, Bogács, Mezőkövesd), látnivalóban bővelkedik, borkultúra fejlett, s ha a hegyvidéket jobban kedvelitek és szerettek túrázni.

2010. ápr. 15. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!