Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hova menjünk nyaralni a 3...

Hova menjünk nyaralni a 3 hely közül?

Figyelt kérdés

20 hónapos kislányunk van, juliusban mennénk.Ami szoba jött: Eger (és környéke), Debrecen, Miskolc-Tapolca.

1 héte mennénk, panzióva.

Mit gondoltok? Olyan hely kenne, ahol 1 hétig nem unalmas, lehet fürdöni jó sokat, barangolni. Ha van tapasztalatotok, szivesen veszem, továbbá, hogy mit érdemes megnézni, hova érdemes elmenni a környéken.

2010. ápr. 15. 15:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. mi is nagyon nehezen rtudunk dönteni a férjemmel.
2010. ápr. 15. 16:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia én Miskolc-Tapolcán élek:)Nagyon szép hely. De a többi is jó szerintem. Én elmondom, hogy Mc-Tapolcán és környékén mi jó:

Barlangfürdő, tényleg nagyon tiszta, ápolt és van benne babamedence is:) csak sajnos drága

Tapolcán van Magyarország leghosszabb bobpályája...bár az a kicsivel nem jöhet szóba

van cuki kis csónakázó tava+vizibicikli, több tucat kacsával meg hattyúval...én kis koromba nagyon szerettem

őket etetni:)

gyakorlatilag a Bükk peremén van lehet megejteni kisebb sétákat az erdőbe

van ott egy kalandpark...de az sajnos kiesett

lehet pónin lovagolni

mindig van élőzene, meg kis butikok

van egy szuper játszótere

lehet bringó-hintózni

hirtelenjében ennyi jutott eszembe

ezen kívül ott van Lillafüred a kisvasútjával, a vízeséssel, a Palotaszálló, Hámori-tó, van nagyon sok barlang ahová be lehet menni

Diósgyőrbe a vár érdekes s minden nap vannak várjátékok.

remélem valamelyest segíthettem

2010. ápr. 15. 20:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Miskolcon van állatkert is, sztem király hely.
2010. ápr. 15. 20:31
 14/15 anonim válasza:
tegnap kerstem Miskolc-Tapolcán szállást.Kedves utolsó nagyon nagy kedvet csináltál nekem mi is babával megyünk.kérdező ott találkozunk oké:))
2010. ápr. 16. 17:58
 15/15 anonim válasza:

Szerintem Egerbe menjetek, mert ott rengeteg látnivaló van, pl. az Egri vár, a Minaret, a Bazilika, a Dózsa György tér, a Város a város alatt(azt egyszer láttam, voltam odalent, muszáj kipróbálni, mert szuper:):).)

Ezen kívül még rengeteg múzeum és templom.

Egyszerűen gyönyörű a város.

Én magam voltam ott strandolni is, (csak éppen esett az eső) kihagyhatatlan.

Sok csúszda, nagy terület, finom ételek, meleg-és hidegvizek, kellemes és tiszta környezet.

A várost pedig este nagyon élvezetes nézni, hiszen rengeteg minden ki van világítva, és az éttermekben is isteni ételeket raknak elénk.

Ha vonattal mennétek oda és megérkeztek, a kislányotoknak biztosan megtetszik majd a vasútállomástól kb.3 percre található játszótér.

Az emberek ott barátságosak, és tisztelik egymást.Én is tapasztaltam már mindezt.:)

Ha Eger valamelyik környékére utaznátok, én Szilvásváradot ajánlom, mert ott is kellemes napokat töltöttem el, még téli szünetben.

A Szalajka völgyet mindenféleképpen a figyelmetekbe ajánlom, ami 5 km, de a kisvasút is szívesen fölvisz.

Ott egy gyönyörű szép vízesés tárul az emberek elé, és ha pedig tovább sétáltok egyenesen, ott található az Ősemberbarlang, amire nyáron érdemes felmenni, mert akkor nem veszélyes.Bár nem tudom, hogy a kislányotokkal fel tudtok e menni.

Ha nem mentek fel, az sem baj, hiszen ott van még a forrás, amiből tiszta, és finom víz folyik:)

Én már megkóstoltam:)

Ha vissza mentek a Szalajka völgy lábához, ott vannak a boltok, bob:), és nagyon-nagyon finom krumplilángos:):)

De ha szeretitek a lovakat, ajánlom a Lipicai Lótenyésztés Történeti Kiállítás-t is.

Szilvásvárad és Eger, két csodálatos nyaralóhely a turisták számára.

Érdemes kipróbálni:):):)

2010. ápr. 16. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!