Hogy érhetné el Magyarország, hogy több külföldi turista érkezzen az országba?
Likvidálni kellene a cigányokat. A messziről jött turisták nem díjazzák, ha mindenütt ezekbe a mocskokba botlanak, akik zaklatják, kirabolják, v. megverik őket.
A taxisok, éttermtulajdonosok nagy része is keményen becsapja és kihasználja őket.
Meg lehet nezni a youtubeon is a kommenteket.
A varos szep, de az emberek bunkok, nem mosolyognak, nem segitenek, nem beszelnek agolul, nem kedvesek.
Tahok vagyunk! Ennyi.
Én is külföldön élek és csak ugyanazt tudom hozzátenni, mint egy másik hozzászóló. A merketingünk botrány. Minden ország ezerrel dolgozik jobbnál jobb odacsalogató reklámokkal, mi magyarok semmit sem teszünk. Kb 2 éve volt, hogy Londont elárasztották Bp-t reklámozó plakátokkal, de azok inkább elriasztották, mint sem odacsalták volna a túristákat. Sajnos nem találom sehol azt a plakátot a neten, pedig tanulságos lenne vetni rá egy pillantást. Az a legnagyobb baj, hogy nem hozzáértő emberek kerülnek olyan helyekre, ahol ezekről döntést kéne hozni, hanem érdek emberek és innentől kezdve az egész el van rontva.
Azért én hallok pozitív visszajelzéseket. A munkámból adódóan én rengeteg angollal (brittel) találkozom, így olyanokba is bele-bele futok, akik jártak hazánkban. Az utóbbi időben összességében pozitívak a visszajelzések, bár megvallom őszintén, nekem mindig összeszorul a gyomrom és félve kérdezem tőlük, hogy érezték magukat, mikor mondják Bp-n jártak.
Amúgy Bp gyönyörű, jártam pár helyen, nyugodtan mondhatom. És az országban is vannak fantasztikus helyek, mi magyarok egyszerüen csak nem értünk hozzá, hogy kell ebből üzletet csinálni. Én remélem, hogy az újabb generációk már jobbak lesznek.
Ha egy kicsit jobban tisztelnénk a hagyományainkat, vidámabbak lennénk, segítőkészebbek, és nem utolsó sorban az ország irányítása is jó kezekben lenne, minden bizonnyal feljebb ugorhatnánk a ranglétrán.
Össze lehet hasonlítani egy német tévés szórakoztató műsort, és egy magyart. A német RTL csatornán szinte minden nap este van egy szórakoztató műsor, és 100x vidámabb hangvételű, mint pl. egy magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!