Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Uber ingyenes utazás?

Uber ingyenes utazás?

Figyelt kérdés

Regisztráltam uberre, es mar regisztralaskor megadtam egy promóciós kodot ami 4000ft-os kedvezményt ad az első utamra.

Na most.. Akkor ez azt jelenti ha negyezer forintig utazok, akkor az ingyenes lesz nekem?

Illetve ennek felkene lennie valahol tüntetve? Olvastam hogy a paynent szekciónal ki kéne lennie irva a Free ridenak, de Sehol nem irja hogy én nekem lenne valahol is kedvezmenyem.

2016. jún. 2. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Melyik szót nem értetted abból, hogy 4000 forintig ingyenes az utad?
2016. jún. 2. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérdező, igen, az van amit mondasz. De kizárólag az első útra vonatkozik, még akkor is, ha az épp 1200Ft-ba kerül.
2016. jún. 2. 12:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Jajj, ne röhögtess már ezzel az adósrabszolgaság marhasággal. Szerintem senki se tartja a kést a sofőrök nyakához, hogy most azonnal váljanak Uber-sofőrré. Az, hogy mennyire lehet bepalizni a hülye embereket bankos marketinggel, hogy kedvezőtlen hiteleket vegyenek fel világjelenség, köze nincs az Uberhez vagy akár csak az USA-hoz.

A törvények pedig az emberekért vannak, nem az emberek vannak a törvényekért. Attól, hogy 20. századi mentalitás szerint írottakkal szembejön a 21. század még nem a kor a hibás.

Mondjuk az ilyen heves Uber-ellenzőkre általában igaz szokott lenni, hogy se Uberbe, se taxiba nem szoktak ülni és úgy könnyű osztaniuk az észt.

2016. jún. 2. 12:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Első: Latom nem értetted a kerdest.

Masodik: Koszonom!

Harmadik: Ezt kinek irtad?:o

2016. jún. 2. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!