Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Megteheti egy szálloda, hogy...

Megteheti egy szálloda, hogy felülírja az árajánlatot, amit el szeretnék fogadni, csak mert tévedésből rosszat küldtek?

Figyelt kérdés
Nyaralásra kértem árajánlatot egy szállodától. A szálloda küldött ajánlatot, ami nagyon kedvező is volt, válaszoltam, hogy szeretném lefoglalni. Jött egy levél, hogy rossz ajánlatot küldtek, és itt egy újabb ajánlat természetesen sokkal magasabb összegre. Ebben az esetben az újabb ajánlat semmissé tette az elsőt? Mit tudok tenni?
2016. ápr. 24. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Az ajánlati kötöttség szabályait be kell tartaniuk.

Ennek ideje attól is függ, hogy milyen formában küldték (telefonon és személyesen azonnal el kell fogadni, írásban erre több idő van, stb.)

Szóval a kérdés, hogy milyen hamar válaszoltál, és az ajánlatukhoz kötve voltak-e még.

[link]

2016. ápr. 24. 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit tenni, bárki hibázhat. Ha már lefoglaltad volna a szállást, azután már nem módosíthatják, de így még semmi hivatalos nem történt, csak elküldtek egy árat neked gondolom emailben.
2016. ápr. 24. 20:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Rögtön válaszoltam a szállodának, hogy szeretnék foglalni, amire ma küldtek egy módosított árajánlatot. De már el is ment a kedvem ettől a hoteltől. Megyünk máshova.
2016. ápr. 24. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!