Saliris (Egerszalókon) vagy Spirit Hotel (Sárváron)? Melyik a jobb?
En akkor mennek a spiritbe ha nem lenne velem gyerek. Nem voltam még, de olvasgattam róla es több helyen írjak, hogy nem valami gyerekbarát. Az ételek jók, de egy válogatosabb gyerek nem enne meg (inkább mondjuk azt hogy az átlag gyerek). Nincsenek kimondottan gyereknek való részek, játékok, a személyzet sem gyerekbarát állítólag.
Pároknak kikapcsolódni viszont biztos jo lehet. A salirisban voltam en is, az tényleg szuper. Ha gyerekkel mentek, akkor nagyon jo még tőle nem messze a Shiraz es ha mindenképp Sárvár, akkor a Park inn-t is tudnám ajanlani.
Bizony, hogy nyújt!!! Egyszer mindenkinek ki kell próbálnia!
A Spirit a csúcs (5x voltam eddig) Salirisben 3x.
A Saliris is tök elegáns, de a konyhája....meg valami hiányzik belőle, lehet, hogy a SPIRITusz :)
Nem is kérdés!!
De nem 3x annyi, hanem 2x szerintem.
Szóval mintha egy másik bolygóra kerülnél, ha a Spiritbe mész....
Kedves 3-as válaszoló, ne hidd el a butaságot... mert
amúgy kivi lennék, hogy otthon mit reggeliznek és vacsoráznak azok a válogatós gyermekek, akiknek nem tudnak választani ott: min. 10 féle felvágott, min. 8 féle sajt, számtalan joghurt, 5-6 féle szendvicskrém, körözött, tejbegríz, zabkása, 5! féle tojás étel, 10-15 féle kenyér/péksütemény, kb. 8 féle dzsem, mogyorókrém, 8-10 féle friss zöldség és gyümölcs, bircher müzli, többféle gabonapehely, virslik, kolbik, között? És szegény szüleik még mindezt kiegészíthetik minden reggel lazaccal, makrélával, ruszlival, különböző csírákkal, lecsóval, grillezett zöldségekkel, látványkonyhában sütött legkülönbözőbb omlettekkel, stb és utána még pezsgőzhetnek is a vacsorát hagy ne soroljam végig.
Kedves Kérdező, a barinődnek igaza van, ki kell próbálni az általa említett helyet.
Mindkettő.
De a Spirit az top full,én imádom,legjobb hely.
Kb. olyan mintha szárnyalnál mindig.
Én szeretem mindkettőt,de a Spirit 1.000.000 klasszissal komolyabb,mint az Aston Martin és az Audi S4 közötti különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!