Mit nézzek meg Budapesten? (Baseball, Amerikai foci, Szexshop, Mozi, amerikai étterem, Elektronika stb. )
Ami érdekelne: Baseball cuccok vagy bolt, amerikai foci, szexshop amelyik jó, mozi, elektronika, 420-al kapcsolatos dolgok, amerikai étterem vagy valami hasonlók... :)
23/F
Kérdésedben a válasz:
Baseball, Amerikai foci, Szexshop, Mozi, amerikai étterem, Elektronika stb.
.
Az "stb."-t ki ne hagyd, mert az az, ami vidéken nincs!
Halászbástya, Budai Vár, Margitsziget, János-hegy stb.
Józsefvárosi piac, bosnyák piac, újpesti piac, vásárcsarnok.
Ezeket nézd meg, ha Budapest igazi arca érdekel..
Baseball vagy amerikai foci cuccokat szerintem nem is találsz én 8 éve élek már Bp-n én nem botlottam bele ilyesmibe.
A többi vagy kormánypropaganda, túristáknak, vagy külföldi multik befektetése, kirakat, pénzmosoda...
Láttam pl olyan boltot is hogy Cd lemez meg vhs kazetta meg magnókazetta bolt...
Nem tom az mégis mi a fenére alkotta ezt az üzleti koncepciót a mai digitális világban, de hogy nem ebből van pénzük az is fix!
Megmindenhol ezek az arabok a gyrosaikkal, pizzázóikkal..
Vannak dolgok amiket átlagember nem ért meg épp ésszel..
1 válaszoló! igen komoly....gyerekkoromban az összes unalmas muzeumot és várat megnéztem!! nem érdekel...23 éves vagyok....had éljek!
kérdésemben a válasz? gondoltam modasz egy konkrét nevet vagy címet.....nagy Budapest...kocsikázzak addig amíg.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!