Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Balaton melyik részére érdemes...

Balaton melyik részére érdemes menni nyaralni?

Figyelt kérdés
Hévíz?Siófok?Balatonlelle?.......
2010. márc. 27. 18:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű a válasz, a bulizós pancsolósok délre, a nyugisabb merülősök északra... :-) Ennyi az egész!
2010. márc. 27. 20:01
 12/17 anonim válasza:
100%
mindenképpen arra a részére , ahol nyár van.
2010. márc. 27. 20:11
 13/17 anonim válasza:
100%

Nekem Balaonlelle az abszólut kedvencem!

Nyüzsis,hangulatos,van éjszakai élet,de mégis sokkal nyugodtabb,mint Siófok.

2010. márc. 27. 20:21
 14/17 anonim válasza:
100%
Mindenképp Siófok. Hihetetlen jó hely. Most nem csak a bulizásra gondolok konkrétan, mert nekem a város is nagyon tetszik. Amikor tehetjük ott vagyunk, ha csak pár órára is, de lemegyünk. Hétvégén is leautóztunk csak úgy délután. Nagyon ajánlom. Nem fogod megbánni.
2010. márc. 27. 20:51
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem igazán kedvelem a déli partot, csak Zamárdiba szoktunk menni a Balaton Soundra, de egyébként Balatonfüred a kedvencem, és fiataloknak is ajánlom, mert mióta megnyílt a Sundance Park, azóta itt is beindul az élet éjszaka. :)
2010. márc. 27. 21:04
 16/17 anonim válasza:
100%
Az én nagy kedvencem Györök. Gyönyörű a táj, és sokfelé lehet kirándulni is.
2010. márc. 27. 21:28
 17/17 anonim válasza:
100%
A Balaton déli partján, viszonylag nem mély a víz, csak hosszas séta után. Tudom, tapasztalat. Ott gyerkőccel elég jól el lehet játszani. Az északi parton viszont túrázni is lehet, és ott nem kell métereket menni a vízben, hogy mély helyre érkezzünk. Én Siófokot szeretem, de tavaly csak Fonyódon találtunk szállást, de az is jó volt, bár ott a víz már nagyon kagylószagú. :D
2010. márc. 27. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!