Balaton melyik részére érdemes menni nyaralni?
Figyelt kérdés
Hévíz?Siófok?Balatonlelle?.......2010. márc. 27. 18:18
2/17 anonim válasza:
Hévízt ne vegyük a egy kalap alá a Balatonnal, mert Hévíz az Hévíz az teljesen más... ja hogy közel a Balaton hozzá? Na és?
Döntsétek el, hogy Északi, vagy Déli partra vagytok kíváncsiak.
Azt szoktam mondani, hogy a Déli partról az Északit nézni nagyon szép strand közben, de ha tájat is akarsz nézni, meg talán túrázni (Badacsony, Szent-györgy hegy stb., akkor az Északit ajánlom.
3/17 anonim válasza:
fürdeni déli, és akkor menjetek az északira csak amíg megnézitek, tehát ingázzatok, mert az északi part nagyon hirtelen mélyül, családdal oda ne
4/17 anonim válasza:
Ez már rég nem igaz, hogy hirtelen mélyül az Északi part!
Igaz, hogy gyorsabban mélyül, mint a másik oldal, de legalább nem kell a Balaton feléig bemenni.
Strandokon megoldották már a lapos, gyerekeknek való részt.
6/17 anonim válasza:
fürdeni déli? LOL voltál már Balatonon?
7/17 anonim válasza:
Ja hát ha nádasban mész be, ott nem is...
8/17 anonim válasza:
Én Siófokot imádom, a gyerekeknek is jó a sekély víz, de ha fiatalok vagytok akkor is ajánlom, mivel a siófoki élet igazán csak éjjel indul be. Nagyon sok klub, koktélbár, étterem... én tavaly sokat buliztam!
9/17 anonim válasza:
Siófokra menj, ha szereted a túrístákal tümött strandoka és az éjjel magukból kifordulva üvöltöző részeg holland állatokat akik a hídról dobálják a sörösüvegeket a híd alatt kerékpárútra. Ja és Siófokon volt az elmúlt időszakban a legtisztább a kábítószer. Nevezetes még a cigány-felvonulásról.
10/17 anonim válasza:
Ha szereted az igazi balatoni hangulatot, és esetleg este szeretsz bulizni, akkor Siófok, ah nyugis helyet akarsz, akkor Lelle vagy Füred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!