Hova menjek vagy menjek e egyáltalán?
Figyelt kérdés
Az egyik haverom Pestre hív a másik Pécsre és Bajai vagyok.
Azért hívnak mert 90%-al és utaskísérővel utazhatok.
Ami 1,5ft/km!
A megspórolt összeg felét költik csak rám már meghívtak kajára meg ami...
Nekem egy forintom sincs.
Újévet akarnák ott tölteni Pécsen vagy Pesten.
Én legszívesebben online barátom hívására válaszolnék aki lejönne értem kocsival. Ő is Pesti.
Viszont nem akarok sehova menni.
Mert mindkét város veszélyes. Az ittas bombát dobáló emberek miatt. Valamint nincs hol aludnom nincs pénzem és azért utazok olcsón mert rokkant vagyok. A betegségem egyike a döntéshozatalra vonatkozik a másik a lábamra.
Mit tegyek? Kérdésre válaszolok.
2015. dec. 31. 08:51
1/4 A kérdező kommentje:
Nem mentem. De helyes lett volna ha elmegyek?
2016. jan. 1. 01:41
2/4 anonim válasza:
Ha igazi barátaid lennének, akkor nem hiszem, hogy ilyen üzleti alapon hívnának magukkal. Szerintem nem veszítettél sokat.
3/4 anonim válasza:
Bombát dobálnak? :D Jézusom. Nem Szíriában élünk :D
4/4 A kérdező kommentje:
5 évig gyártottam és árúltam a bombákat. Nekem minden bomba amit gyújtani kell és robban.
2016. jan. 4. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!