Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Balaton melyik részét ajánljátok?

Balaton melyik részét ajánljátok?

Figyelt kérdés

Balatonra szeretnénk elmenni párommal egy kicsit kikapcsolódni, főleg az északi oldalra. Nem kell semmilyen fürdőhely, csak szeretnénk eltölteni egy hosszú hétvégét a természetben. Mindketten fotósok vagyunk, szóval a szép táj "alapkövetelmény":)

Ezeken gondolkoztunk: Vonyarcvashegy, Keszthely, Szigliget, Tapolca, Ábrahámhegy.

2015. dec. 30. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Keszthely, Ederics, vagy a Káli medence szerintem jo valasztas!
2015. dec. 30. 15:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyjából mindegy, én jól ismerem és szeretem a környéket, mert Vonyarcon van nyaralónk, szóval szerintem egyikkel sem lőttök mellé, főleg mivel max fél óra autózással bárhová eljutsz a többi említett helyre. Még Balatongyörököt tudnám javasolni, az pont a kiálló csücsökben van, és nagyon jó a kilátás a Balaton-felvidékre (Szépkilátó), ott a kikötő, fel lehet menni a hegyre is, ott is vannak szép helyek és kilátók, ahonnan belátni az egész Keszthelyi-öblöt és a tanúhegyeket + a régi magasparti villák is jó fotótéma lehetnek. Ja, és simán gyalog is érdemes átmenni Vonyarc mellé a Szent Mihály-dombra. Tapolca sincs messze (főleg a Malomtó miatt érdekes),és a Káli-medence is vállalható távolságra van, Szigliget szintúgy, biciklit érdemes vinni, bárhova gyorsan eljutsz vele, és olyan dolgokat veszelészre,amiket autóból jóesélylel nem.
2015. dec. 30. 16:22
 3/3 Kései Sirató ***** válasza:
Balatonalmádi, Balatonfüred -ezek a legszebbek és természetesen a Badacsony is kihagyhatatlan, no meg Keszthely..
2016. jan. 7. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!