Balaton melyik részét ajánljátok?
Figyelt kérdés
Balatonra szeretnénk elmenni párommal egy kicsit kikapcsolódni, főleg az északi oldalra. Nem kell semmilyen fürdőhely, csak szeretnénk eltölteni egy hosszú hétvégét a természetben. Mindketten fotósok vagyunk, szóval a szép táj "alapkövetelmény":)
Ezeken gondolkoztunk: Vonyarcvashegy, Keszthely, Szigliget, Tapolca, Ábrahámhegy.
2015. dec. 30. 15:19
1/3 anonim válasza:
Keszthely, Ederics, vagy a Káli medence szerintem jo valasztas!
2/3 anonim válasza:
Szerintem nagyjából mindegy, én jól ismerem és szeretem a környéket, mert Vonyarcon van nyaralónk, szóval szerintem egyikkel sem lőttök mellé, főleg mivel max fél óra autózással bárhová eljutsz a többi említett helyre. Még Balatongyörököt tudnám javasolni, az pont a kiálló csücsökben van, és nagyon jó a kilátás a Balaton-felvidékre (Szépkilátó), ott a kikötő, fel lehet menni a hegyre is, ott is vannak szép helyek és kilátók, ahonnan belátni az egész Keszthelyi-öblöt és a tanúhegyeket + a régi magasparti villák is jó fotótéma lehetnek. Ja, és simán gyalog is érdemes átmenni Vonyarc mellé a Szent Mihály-dombra. Tapolca sincs messze (főleg a Malomtó miatt érdekes),és a Káli-medence is vállalható távolságra van, Szigliget szintúgy, biciklit érdemes vinni, bárhova gyorsan eljutsz vele, és olyan dolgokat veszelészre,amiket autóból jóesélylel nem.
3/3 Kései Sirató válasza:
Balatonalmádi, Balatonfüred -ezek a legszebbek és természetesen a Badacsony is kihagyhatatlan, no meg Keszthely..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!