Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen érzés látni a Balatont?

Milyen érzés látni a Balatont?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok de sajnos még soha nem láttam,így nem is tudom nagyon elképzelni milyen lehet ott nyaralni,de a Balatonról kell fogalmazást írnom,így nem tudok érzéseket megfogalmazni róla.

2015. dec. 27. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Én pont 14 éves voltam, mikor először eljutottam a Balatonra :-) Egy kis segítség:

[link]

meg ez... pár linkre, ha rákattintasz, lesz némi fogalmad a Balatonról :-)

[link]

2015. dec. 27. 14:09
 2/3 lululuca válasza:
én nem emlékszem amikor először láttam mert még kicsi voltam és azóta minden nyáron ott nyaralunk. Ha estleg voltál már nayobb vizeknél akkor írd le hogy azt milyen érzés volt látni. Egy kép tényleg soka5t segíthet. Számomra nagyon jó érzés látni a Balatont hisz nagyon sok jó emlék fűződik hozzá. Ha nagyon költőien akarok fogalmazni:megtelik a szívem melegsééel ahogy a vízen apró gyöngyökként ékeskedő vitorlásokra nézek,és ahogy a fény megcsillan az apró hullamokon. :D najó ez tényleg túl költői lett. :D
2015. dec. 28. 09:17
 3/3 anonim válasza:
Nekünk van egy nyaralónk és fantasztikus fölleg maga a város nagyon szép a víz is csak elég iszapos
2016. jan. 20. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!