Mi van akkor, ha én Budapestről utazok Kecskemétre, de csomagot is akarok vinni?
A lenti csomagtartóhoz csak őneki van kulcsa. És őneki a dolga, hogy ameddig megvetted a saját + csomagszállításra a jegyet, ne feledkezzen el arról, hogy az adott megállónál kiszálljon és a sok csomag közül neked, csak a tiedet!!! adja ki!!
Persze leszállás előtt szólhatsz is neki, hogy kéred a csomagodat, bár még nem hallottam olyanról, hogy ezzel gond lett volna!
Én csak abból gondolom, hogy amikor hallottam az előttem levőtől, kérte a jegyet + bemondta hogy van 1-2 stb. csomagja, ott a járda szélén stb. stb.
Az biztos, hogy nem adott az illetőnek két külön jegyet, de az egyáltalán nem biztos (a mai világban), hogy mindezekért ne számolnának fel valami pótdíjat, hasonlót.
4- es, ja hogy ugy. azt azért mondtam, mert lent hagyta a sofornek a csomagokat, hogy tegye be. igy van, némelyik járatnál matricát is tesznek rá és ugy rakják be a csomagtérbe, ahogyan a leszállások (megállok) kovetkeznek.
nincs csomagjegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!