El akarom vinni a párom nyaralni, pár kérdésre válaszoltok, ill. pár tanácsot akarok kérni?
Figyelt kérdés
Melyik országot ajánlanátok? Én. pl. Horvátországra gondoltam, nem olyan nagy költségű, nem kell repülőjegyre sem fizetni, mehetnénk autóval, de vonattal is akár.
Még soha nem voltam tengerpartnál egyikünk sem, ezért kicsit tapasztalatlan vagyok utazás terén, hogy mit hogy kell elintézni, ill. mi kell az utazáshoz, iratok stb. , és hogy Horvátországba mik a jó helyek, szállások, kb. 3-4 éjszakára mennénk.
Élménybeszámolókat is szívesen meghallgatok, ill. jó tanácsokat, köszönöm :)
2015. jún. 22. 14:40
1/3 A kérdező kommentje:
Vagy még Szicilia/Szardiniara is gondoltam. Ezekre hogy lehet eljutni, repülővel csak?
2015. jún. 22. 15:07
2/3 anonim válasza:
Hacsak nem akarsz akár két-három napon át hajókázni, akkor igen, csak repülővel lehet. És akkor még nem jutottál el a kikötőhöz.
3/3 Kim Bo Mao válasza:
Szerintem kezdésnek Horvátország tökéletes, márcsak azért is mert ott mindenhol nagyon szép a tenger, illetve a szállások is barátságos árúak és normál minőségűek. Van homokos és kavicsos tengerpartjuk is. Pula és Medulin nagyon szép, és ha unnátok esetleg magatokat hajóval el lehet Velencébe utazni...illetve Medulinban sokszor van ilyen "zenés mulatság", vándor vidámparkkal meg kulináris standokkal. Oda elég a személyi igazolvány is. Még egy további tipp, hogy próbálj meg angolul rákeresni a szálláshelyre, úgy a legtöbbször olcsóbbakat ad ki, mintha a magyarosított oldalakon böngésznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!