Hányszor használható a magyar igazolvány?
Úgy tudom nem baj ha le is járt, nem kell újat csináltatni csak valami betétlapot kell beletenni.
A többi kérdésre nem tudom a választ, én nem használom, a szüleim meg ritkán jönnek, így nekik a 4 pecsét sem gyűlik össze egy év alatt.
Sosem értettem miért lelik az emberek örömüket abban, ha olyasmihez böfögnek sületlenségeket, amihez egyrészt nincs közük, másrészt meg nem értenek. Nem a határon pecsételgetik és az ötágú csillag is elmarad. Jegyvásárlásnál pecsételnek többnyire. Azért mondom, hogy többnyire, mert mikor távolsági busszal közlekedtem ott kérdőre vontam a dolgot, amiért meg sem nézte és flegmán azt a választ kaptam hogy ő nem tud elolvasni ilyesmit. Amikor vonatjegyet veszek, akkor ott nyomnak egy pecsétet, majd a vonaton azt is ellenőrzik a megvásárolt jeggyel együtt. Ezért is kérdeztem, hogy él még az a szabály, miszerint évi négyszer használhatom a magyar igazolványom, tekintve, hogy már nincs lejárati ideje, illetve azzal nem foglalkoznak már.
Kedves utolsó, nagyon hálás lennék, ha esetleg megkérdeznéd erről a szüleidet is, hátha tudnak segíteni. Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!