Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Magyarországon mi van ami...

Magyarországon mi van ami külföldön nincs?

Figyelt kérdés
Pozitívumokat szeretnék hallani :)
2010. márc. 20. 21:57
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Túrórudi van az oroszoknál is, sőt náluk előbb volt ez az édesség, csak nagyobb tégla alakban, de a modern verzió veri a pöttyöst csak sokkal drágább. :O(pedig én pöttyösön szocializálódtam, csak azt ettem, mert a többi koppincs)
2010. márc. 21. 02:06
 22/36 anonim ***** válasza:
90%

Én is ettem külföldön túrórudit, de az itthoni verhetetlen! Egy barát sem olyan jó barát, mint a túrórudi gyárban dolgozó ismerős! :P:P Paprika, kolbász, és gulyás is van máshol, de össze sem lehet hasonlítani az itthoniakkal!

Amúgy vannak gyönyörű tájaink, és talán lesz egy olyan nemzetünk, akik mostmár a hibákból tanulva összefognak és kigolyóznak minden idiótát a parlamentből! Van még boci csokink, és győri kekszünk, a pilótáról nem is beszélve, ami már nem a régi, de a miénk!!!

2010. márc. 21. 10:55
 23/36 anonim ***** válasza:
(A Boci, azt hiszem, már nem magyar kézben van. :'( A Győriben sem vagyok biztos, de az még talán. Viszont a Tibi magyar. Azt hiszem.)
2010. márc. 21. 11:29
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Lángos
2010. márc. 21. 18:30
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
A Balatonról mint csokiról se feledkezzünk meg... :) Egyik sem a régi már, de amíg van, addig hát istenem legyen más ország kezében a cég! :(
2010. márc. 21. 18:31
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Fütyülős szilvapálinka. /Elixír/
2010. márc. 21. 18:42
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Pesti humor. Meg debreceni, szegedi, pécsi, miskolci, győri.

:D

2010. márc. 21. 18:46
 28/36 anonim válasza:
36%
ébredés
2010. márc. 21. 19:54
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Egygetlen olyan ország, ahol a természeti adottságok ilyen sokszínűek.

Ahol egyszerre van szikes, láp, homokpuszta, és bükkös, szurdikvölgy is.

Tornai vértő.Kizárólag Aggtelek környékén él.

És magyar népene. stb sok minden.

2010. márc. 22. 12:49
 30/36 anonim válasza:

23.35

Márpedig igenis igaz, hogy a magyar nyelv az egyik legnehezebb a világon..d earrólte nem tehetsz hogy nincs annyi iq-d hogy ezt észrevedd. Kiejtésre is nehéz, ( r, ny, ty,gy betűk stb)Írásra is eléggé, a ragozásról meg stbről ne is bezséljünk. Aki nem die születik annak kb lehetetlen megtanulnia. :)

2010. márc. 22. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!