Magyarországon letelepedett állampolgár külföldön vállalhat-e munkát?
Kerdes: Magyarorszagon letelepedett MILYEN allampolgar? Megszerezte a magyar allampolgarsagot, vagy csak letelepedett, de meg ezutan lesz magyar allampolgar?
Masik kerdes, hogy HOL kulfoldon akar az illeto dolgozni? Az EU-ban valahol, vagy EU-n kivuli orszagban?
Ne haragudj, de pontatlanul feltett kerdesre nagyon nehez megfelelo valaszt adni.
Ami viszont biztos, hogy MINDEN allam sajatmaga szabalyozza a kulfoldiek munkavallalasat, EU-n belul is (ugy tudom)
Pontosan azt írta le az előttem író amit én akartam..
A kérdésed így értelmetlen,és megválaszolhatatlan.DE!
1.Magyarországon letelepedett és MAGYAR állampolgár lett egyén kaphat-e EU-n belül külföldön munkát? A válasz: Igen,hiszen ugyanazok a jogok illeti őt mint egy magyart..
2. Magyarországon letelepedett de nem magyar állampolgár kaphat-e EU-n belül külföldön munkát? A válasz: Csak akkor ha az országának (nemzetségének) megfelelő törvények engedik...Ha nem akkor vízumot,munkavállalási engedélyekért kell folyamodnia..
Ugyanez a helyzet nem uniós országoknál is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!