Szoktál Révfülöpön nyaralni?
Figyelt kérdés
Keresek egy 14 éves fiút, aki a Révfülöpön a Kacsajtos utcai üdülőben nyaralt. írjatok, ha tudjátok a teljes nevét! (keresztnév: Márk)2010. márc. 20. 21:20
1/8 anonim válasza:
szoktam ott nyaralni minden nyáron, de sajna nem ismerem a srácot :( elég nehéz lesz kinyomoznod, de hajrá!:-)
2/8 anonim válasza:
Egyszer voltam, de az király volt! Igaz, hétéve volt, szóval nem ismerem, akit keresel.
3/8 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszotokat. Én is miden évben ott nyaralok. 2009 nyarán, augusztus 12-19-ig volt ott, 1 hétig, szerdától szerdáig. Márk a keresztneve, úgy tudom most hetedikes, és 13-14 éves lehet. Mást nem tudok róla sajnos. És a Kacsajtos utcai üdülőben nyaralt. ennyi :) örülnék, ha valaki ismerné. Előre is köszi mindenkinek, és további nyaralási válaszokat is várok! :)
2010. márc. 20. 22:22
4/8 anonim válasza:
én egyszer voltam ott,egy hétre osztálykiránduláson ,de
még régen... sztem IWIWen (v bármi másközösségi oldalon)
próbáld a részletes keresésnél! írd be az adatokat,
amit tudsz. ha tudod a lakhelyének a nevét (város),
nagyobb esélyed van, jobban le tudod szűkíteni a
találatok számát. HAJRÁ!
5/8 anonim válasza:
van egy olyan sejtésem h a gyáli ady suliba jár,és keresztes márk a neve.remélem segitettem vmibe
6/8 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm, hogy írtál! Megnéztem iwiw-en, myvip-en és facebook-on is, de a képen nem úgy néz ki, mint az én márkom :) De azért nagyon köszönöm, hogy írtál!
Szeme: barna (lehet, hogy fekete)
haja, rövid, sötétbarna (nagyon sötétbarna, lehet, hogy ez is fekete. sajnos olyan régen láttam, hogy már alig emlékszem :'( )
Remélem tudtok még segíteni!
KÖSzönöm, hogy eddig válaszoltatok! :)
2010. máj. 16. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!