Magyarországon melyik hotelbe érdemes elmenni? Bővebben lent.
Ha jobban ismernénk a párodat, könnyebben ajánlanánk neki tetsző programokat és helyeket.
Ha más feje alapján választasz, hidd el nem lesz jó.
Mi lenne, ha nekilátnál, nézegetnétek együtt fotókat a szállodákról, olvasgatnátok útleírásokat városokról, elképzelnétek, milyen is lehet ott együtt tölteni azt az adott időt.
Ha más feje, más választása után mész, olyan nyomorék életed lesz, mint annak a másiknak.
Tanácsaim: valami normális szálláskereső oldalon kutakodj, szánd rá az időt. Ne csak a hotel által készített mű fotókat nézd meg, hanem az ott nyaralókét is. Olvass értékeléseket.
De legfőképp merj dönteni, merj a sarkadra állni, és merd felvállalni, hogy ez a Ti közös választásotok.
Tuti nem lesz rosszabb hidd el, mint az itt válaszadók többségének a tanácsa.
Nekünk ami nagyon tetszett, az Lillafüred.
De nem tudom hol laktok, mennyit szeretnétek utazni. 1-2 éjszakáért gondolom nem át a fél országot.
Visegrádon gondolom a Silvanusra gondolsz. Annak páratlan a fekvése, de szerintem irreálisan drága (persze ha neked belefér, akkor ne is gondolkodj tovább :) ).
Balaton partján is vannak wellness szállodák, azoknak is hangulatos a kilátásuk, de konkrét tapasztalatom azokkal nincs.
Silvanus, Visegrád
Hotel Kapitány, Sümeg
Tó Wellness Hotel, Bánk
Hunguest Hotel Palota, Lillafüred
Anna Grand Hotel, Balatonfüreden.
Nekem nagyon tetszett az a szálloda! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!