Magyarországon belül hova érdemes egy hétre nyaralni menni? (Többi lent)
óriási a tömeg ilyenkor Szoboszlón, hétköznap is. heringek a medencében
esetleg Balaton? ott azért eloszlik a tömeg, mert nem egy szűk medencében vannak összezsúfolva, hanem lehet tartani a távolságot. és a Balaton körül sok érdekesség van, ott van Tihany, vagy mikor mi ott voltunk, úgy időzítettük, hogy elmehettünk a Krina völgy nyílt napjára, ami ott van a közelben. az is jó élmény volt, mert gyönyörű helyen van, nem a vallás miatt mentünk, hanem a mesébe illő építmények miatt, stb.
szóval arrafele sok érdekesség van, nem kell egy hétre beülni a medencébe, az nem túl izgi
krisna völgy *
és nem nyílt nap, hanem búcsú
előző voltam
Köszönöm a választ. :) Igazából Hajdúszoboszlóra a csúszdák miatt gondoltam, mert imádok csúszdázni, anya meg szereti az élményfürdőket. Igazából még Mogyoródra is gondoltam, mert elvileg ott is nagyon jó az élményfürdő, meg hátha kisebb a tömeg...Lehet, hogy az lenne a legjobb megoldás, ha elmennénk Hajdúszoboszlóra pár napra, meg valami másik helyre is pár napra, hogy ne egy egész hétig legyünk ott. A Balaton jó ötlet, gondoltunk is rá, csak ott már sokszor voltunk. Mondjuk lehet, hogy jobb lenne, mint egy élményfürdő. :)
Várom a további ötleteket is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!