Ti is utáljátok Budapestet?
"De neked, hiszen pontosan úgy viselkedsz, mint azok, akikre tipikusan azt lehet mondani, hogy vidéki suttyó."
Budapest így mutatja meg, hogy mennyire kulturált?
Ne dedózzatok itt! Mindjárt megmondalak az óvónőnek! Vannak értelmes hozzászólások is.
"Budapest így mutatja meg, hogy mennyire kulturált?"
Ez azért szerintem még a kultúráltság határán belül van. Nem azt írta, hogy suttyó, hanem, hogy az ilyen viselkedésre szoktán mondani, hogy "vidéki suttyó".
Amiben teljesen igaza van. És ez nem azt jelenti, hogy a vidékiek suttyók, hanem hogy a kérdező
1. vidéki
2. egy suttyó
Nem is kell értened. Én meg nem tudom mit lehet imádni Mucsaröcsögébe. Mit lehet szeretni egy koszos tanyán, de van aki szereti, elfogadom és kész. Nem inditok róla topikot, hogy az mennyire egy fos hely!.
Azt imádom, hogy a szülővárosom. Ott vannak a gyökereim, a múltam, az emlékeim, a családom, a barátaim. Szeretem, hogy van élet. Bármi elérhető távolságban van. Nincsenek akadályok, szeretem, hogy tele van történelemmel. Aminek szépnek kell lennie az szép. Van persze csúnya része is, de a szépet kell meglátni és örülni neki, nem pedig a csúnyán kattogni.
Te meg örülj csendben magadnak, hogy ott élsz ahol élsz.
@32: magyarázod a bizonyítványod.
De a "vidéki suttyó" és a "vidéki, suttyó" nem ugyan az.
A második azt jelenti, amit belemagyarázol, az első egy sztereotípián alapuló sértegetés és bár az bizonyos kultúrának a része, de nem dicsekednék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!