Ti is utáljátok Budapestet?
Figyelt kérdés
annyira utálom hogyha meghallom akkor a falat tudom kaparni. Ti is így vagytok vele? Szerintem semmi jó nincs benne és állandóan vihar van ott2015. aug. 13. 16:19
21/68 anonim válasza:
Vihar? Pestiek mindenhol sirnak hogy ritkan van eso felejuk mert elkeruli oket.....(Pl.: idokep,koponyeg ill. Facebook)
22/68 A kérdező kommentje:
én meg mindig olvasom hogy Pesten ilyen meg olyan brutális vihar volt és meg is erősitik az ott lakók. Nálunk viszont nem szokott lenni
2015. aug. 13. 22:53
23/68 anonim válasza:
Pest külterületén brutális vihar volt ma kora délután. A belvárosban még csak észlelni sem lehetett.
24/68 anonim válasza:
Amikor elolvasok egy ilyen kérdésfolyamot, kicsit sírok, hogy Budapest nem lehet külön állam.
25/68 anonim válasza:
Lehet, hogy BP-n születtél, de attól még suttyó vagy :D Látszik, hogy ez nem attól függ, hogy vidéki-e az ember, vagy sem :D
26/68 A kérdező kommentje:
ez remélem nem nekem szólt, különben sem ott születtem...
2015. aug. 14. 09:02
27/68 anonim válasza:
De neked, hiszen pontosan úgy viselkedsz, mint azok, akikre tipikusan azt lehet mondani, hogy vidéki suttyó.
28/68 A kérdező kommentje:
ez nem lakhely kérdése, de a pestiek már csak ilyenek.
2015. aug. 14. 14:15
29/68 A kérdező kommentje:
magad ellen beszélsz, mert eddig azt hitted pesten születtem akkor írtad is hogy nem lakhely kérdése, amint elmondtam h nem ott, már rögtön lakhely kérdése lett. Döntsd el már végre
2015. aug. 14. 14:16
30/68 anonim válasza:
Legyen városállam Budapest és váljon ki Magyarországból!
Úgy is csak mi szeretjük, akik itt élünk. A sok vidékinek meg csak a baja van vele... :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!