5-6 napos budapesti kiruccanás barátnővel, miket látogassunk meg?
Étterem kapcsán mennyit engedhettek meg magatoknak?
Ha keveset:
Bombay Curry Bar az Andrássy úton (indiai), vagy Finomító kantin Széll Kálmán tér környékén (hamburgeres + finom házi szörpök), Nádor utcában a Kínai gyorsétterem (szerintem ez a legjobb kínai gyorsétterem a városban), Apor Vilmos téren van egy kínai étterem ami nem gyorsétterem
Ha közepeset:
Bajai halászcsárda a Svábhegyen, Stex a nagykörúton , Ferdinánd Monarchia cseh sörház Andrássy úton, nagy divat de én utálom: Vapiano (olasz McDonald's benyomását kelti nekem, de sokan imádják)
Ha többet:
Borkonyha (Michelin csillagos!), Box utca (Kokó étterme), Mom Parkban Leroy vagy Paulaner vagy Piccolino, akármelyik nagy szállodalánc étterme (Sofitel, Intercontinental, Marriott, Hilton).
Ja meg... Ha szeretitek a svédasztalt akkor:
- Trofea. Választék az nagy, legnagyobb a Rákóczi hídi étteremben. Minőség közepes. 5-6ezer forint egy alkalom.
-Gastland. Széll Kálmán téren meg Oktogonon van. Rendkívül olcsó (ezer valahányszáz forint egy alkalom), de választék és minőség rosszabb mint a Trofeában.
- Wasabi. Több helyen is van a városban. Árban a Trófeával egyezik. Szalagon jön körbe étel, amit le lehet venni. Minőség erősen közepes. (Amúgy ha jó japánt akartok enni: Sushi Sei vagy Kioto! Természetesen egyik sem olcsó)
-Hiltom és Intercontinental vasárnaponként csinál ebédre svédasztalt (előzetes bejelentkezés kell). Minőség nagyon jó. Választékra se lehet panaszkodni, habár a Rákóczi híd melletti Trofeában nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!