Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen hosszú járás után fér...

Milyen hosszú járás után fér bele a közös 4-5 napos Balatoni kiruccanás? (17+)

Figyelt kérdés

Elég nagy dilemmám van. Írásbeli érettségi előtt nem nagyon szeretnék összejönni senkivel se, max valamilyen rendkívüli, megmagyarázhatatlan, földöntúli vonzóerő következtében változtatnám meg a szándékom.

De azért júliusban már szívesen mennék közösen nyaralni, viszont pár hetes kapcsolat után gondolom a lányok elenyésző része lenne benne egy ilyenben, ha apa lennék én se szívesen engedném el közös nyaralásra a lányom úgy hogy nincsen együtt a sráccal hónapok óta, de nem is vagyok apa az igaz..:)

Szóval én gondolkodom csak hülyén és tényleg érdemesebb lenne most barátnőre lelni, vagy május közepe utánra hagyjam?

19F Bp.

2014. márc. 24. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

3 hónapot írtam volna, ha már van valakid. de én még ilyet nem szartam, hogy ezt előre beütemezzem.

30 n

2014. márc. 24. 23:02
 2/5 A kérdező kommentje:
De szépen megfogalmaztad, le is estem az ágyról ahogy olvastam.:D
2014. márc. 24. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
szívből írtam, csak neked
2014. márc. 24. 23:12
 4/5 anonim ***** válasza:

ez emberfüggő

én pl. soha nem csináltam még ilyesmit és 21 leszek

van aki meg már tizenévesen kiruccangat mindenfelé

2014. márc. 24. 23:31
 5/5 anonim ***** válasza:
május közepe? akkor van párzási időszak?? :D Az igen!
2014. ápr. 1. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!