Pécsre megyünk, mit érdemes megnézni?
Pécsen sétálóutca merre van ? Mit érdemes megnézni?
Környéken max 50km körzetben mik vannak amit 18-20év körüli 2 fiataloknak érdekes lehet és 2szülönek,.
Bowling,étterem,.
Éjszaka veszélyes kimenni a belvárosi részen vagy nyugodtan??
Irjatok bármit pécsről:D kösszi
1 Hétre megyünk nyaralni :) :D
Pécs sétáló utca a fő tértől a Széchenyi tértől jobbra van.
A belváros biztonságos.
Mi érdekel? Én a főtéren a dzsámit megnézném. Érdekes, mert katolikus templomként működik.
Pécs környékén elmehettek strandolni, Siklóson nagyon jó strand van például. Orfű is jó hely, ott is van strand, tó, a természet is szép.
A Mecsextrém Park is jó program lehet egy családnak.
A városban a Zsolnay Negyedet is érdemes megnézni, ott vannak különböző kiállítások is.
A Mecsekbe is érdemes elmenni kirándulni, pl. a tv toronyhoz.
A Székesegyház, és a környéke is szép.
Nem tudom, hogy múzeumok érdekelnek-e. A Vasarely Kiállítás szerintem nagyon jó.
Pláza környékén nincs semmi igazán. Családi házas rész van a közelben, és a közelében kezdődnek a panelek.
Az is biztonságos. A Pláza körül gondolom, úgysem fogtok mászkálni :) max. a buszmegállóig, ha nem kocsival, taxival mentek, de az meg ott van előtte.
Bowling, Tekke, vagy mozi, Városnéző kisvonat ilyenek? vannak?
És melyik éttermet ajánljátok és kávézot cukrázdát?
Ahol jót etetek vagy jókat ittatok , amit ajánlotok.
Bowling, mozi a Plázában van.
Kisvonat van, a belvárosból indul.
A Király utcában (fő utca) végig kávézók és éttermek vannak. Most a Lezser nagyon népszerű. De jók a Jókai téren lévők is.
A Tettyén is van egy jó vendéglő.
Nekem a Korhelyben nem voltak jó tapasztalataim. Se a kaja, se a kiszolgálás nem volt jó. Bár az étlap valóban vicces.
Eddig a Replayben nem csalódtam sose. A Murphy's se rossz. A Massimmo is jó, ha nem a szokásos éttermi kajákat akarjátok enni. A Lezserben nem sok fajta kaja van, de azok érdekesek. A Jókai téren az olasz étterem (most nem ugrik be a neve) is nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!