Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szolnokon mit érdemes megnézni?

Szolnokon mit érdemes megnézni?

Figyelt kérdés
28-35 közötti csajtársaság, humán értelmiségiek. Nem betépősek, de vidámak. Merre érdemes menni a városban péntek délután/este és szombat délelőtt? Látnivalók, szórakozóhelyek, igényesebb vendéglátóhelyek, ilyesmik érdekelnének. Esetleg valami program, rendezvény: július 17-18-án.

2015. júl. 9. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Szolnokon nem sok minden van, sőt leginkább semmi. A buszpályával szemben van egy kultúrközpont ott szokott lenni ilyenkor nyáron minden hvégén koncert, mikor ki lép fel. A buszpálya tetején cantaloop szórakozóhely, de jobb ha be sem mentek, vagy legalább is ne igyatok semmit mert gyakran tesznek ezt azt az italokba. Nem messze a buszpályától teljesen a téren át van egy disco, ott jó partyk szoktak lenni, jó kis belépővel. Ezen kívül a tiszavirág híd, amit érdemesebb megnézni, igazán szép. Más nem igazán van :)
2015. júl. 9. 22:04
 2/8 anonim válasza:

Gang söröző mindenképp :D

Tiszaliget meg ilyenek...

2015. júl. 9. 22:05
 3/8 anonim ***** válasza:

A Kossuth téren van kerthelyiséges ki/beülős hely, ami igen kedvelt, és kedvelt helyen is van. Itt enni is lehet. Itt van egy szökőkút, amit szeretnek az emberek, esténként színes fényekkel van megvilágítva minden vízsugara.

Bár szombat délelőttöt mondtál, de 18-án este lesz Bikini koncert a buszpályával szemben levő téren, amit már korábban is említettek.

Lehet sétálni egy nagyot a Tisza-parton is, de igazán megnéznivalót én sem tudnék mondani.

2015. júl. 10. 05:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Szolnoki voltam 18 évig, hála égnek már 3 éve nem vagyok az. Áldom az eget!

Szolnokon semmi nincs.

De amúgy talán amit érdemes lenne, hogy érdemben is válaszoljak: Tisza parton a sétányon érdemes lehet végigsétálni, ott van a szép híd is.

Beülős helynek: Jazz Cafe, Gang, New York Cafe a Kossuth téren, Parking.

V

2015. júl. 10. 13:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Szolnoki voltam 18 évig, hála égnek már 3 éve nem vagyok az. Áldom az eget!

Szolnokon semmi nincs.

De amúgy talán amit érdemes lenne, hogy érdemben is válaszoljak: Tisza parton a sétányon érdemes lehet végigsétálni, ott van a szép híd is.

Beülős helynek: Jazz Cafe, Gang, New York Cafe a Kossuth téren, Parking, Lúdláb.

Vagy a Szapáryn enni egy négykezes hamburgert ( Szapáry-Barross sarka) nagyon jó.

Körülbelül ezek jutnak maximum eszembe.

Amúgy azt sem tudom, hogy ezek még nyitva vannak e, mert mint írtam, 3 éve nem voltam Szolnokon, de akkor mi ezeket szerettük.

2015. júl. 10. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagy még esetleg a Szolnok plázában mászkálni egyet, de ott se nagyon van semmi.
2015. júl. 10. 13:11
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek, kb. mi is ilyenekben gondolkoztunk. Most már tudjuk, hová érdemes beülni. Meg akartam adni egy esélyt annak, h hátha van pl. vmi egészen új létesítmény, ami még nem szerepel az útibeszámolókban... Bikini koncertet láttuk, sajna kimarad :( Közben ezt is találtam: [link] [link]

Egy esti sétához elegendő lehetőség...

2015. júl. 11. 01:21
 8/8 anonim válasza:

Ha mèg esetleg aktuálus....

Szolnok szèpe szerintem a Tisza. Mindenkèpp látni kell. A tónál le lehet ülni beszèlgetni, horgászni, vagy èpp sportolni is lehet. A szandai rèten távolabb a város fènyeitől este jól làtszódnak a csillagok.

A gang söröző egy trágya. Már bocsánat a kifejezèsèrt. 13 èves rèszeg idióták, hül ye pcsák, ès tinik vannak ott. Soha be nem teszem a lábam.

A toronyházba fel lehet menni pèntek estènkènt. Belátni a várost.

Ha legközelebb ott jársz, olyantól kèrj vèlemènyt aki szereti is a várost. Mert amúgy csak elveszik a kedved.

2015. aug. 20. 03:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!