Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ti viszitek a kisgyereket...

Ti viszitek a kisgyereket nyaralni?

Figyelt kérdés

Sokszor majd megőrülök amikor kisgyerekek látok kint a strandon a 40 fokban, bőgnek és még melegük is van.

Amikor én pici voltam, a nagyszüleim vigyáztak rám, ti hogy voltatok?

2015. júl. 6. 21:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy visszük, úgy vagyunk egy család. Csak azért mert nyár van és 40 fok, nehogy már otthon hagyjam valakire a gyereket. Persze vannak ésszerű keretek mint tűző napra nem megyünk, délben bent vagyunk és a többi.
2015. júl. 6. 21:36
 2/21 A kérdező kommentje:
Olyasmire gondolok, hogy a strandon csak 1 belépős jegy van, szóval délre nem megyünk el pihenni, és kevés az árnyékos hely.
2015. júl. 6. 21:40
 3/21 anonim ***** válasza:
Amikor én voltam kisgyerek, mi a tesómmal és az unokatestvéreimmel a kertben pancsoltunk felfújható medencében. Nem olyan nagyban, mint amik most divatosak, hanem olyan kis kerekben, amiben mi gyerekek is tényleg csak üldögélni meg játszani tudtunk. De persze ez is csak akkor működik, ha valaki kertes házban él. Ha valaki panellakásban lakik, esetleg a nagyszülők is, akkor elhiszem, hogy ebben a hőségben az egyetlen ötlet, ami az eszébe jut, az a strand gyerekestül.
2015. júl. 6. 23:00
 4/21 anonim ***** válasza:
Egyrészt nem mindenkinek van nagyszülője, másrészt viszont igazat adok. 40 fokban a szülőnek el kéne gondolkodnia, hogy van-e értelme kivinni a gyereket. Egy egészséges felnőttnek oké, hogy ez nagyon jó idő a strandolásra, de egy kisgyereknek már nem biztos. Ha nem tudják kire hagyni, akkor bizony otthon kell maradni, hiába csábító a vízpart.
2015. júl. 7. 02:54
 5/21 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Ilyenre még nem volt példa, 2 gyerekünk van. De akkor is mennénk, ha nem tudnánk a strandról kimenni. Általában mindenhol vannak fedett részek, azt az időt ott tölteném velük.
2015. júl. 7. 07:04
 6/21 anonim ***** válasza:

4,45 éves a fiam,többször voltunk külföldön/belföldön nyaralni,soha nem passzoltam le a gyereket,nem tudnék nyugodtan nyaralni ha nincs velem,neki is élmény a nyaralás,nem fogom ettől megfosztani csak azért,hogy én jól érezzem magamat!

Persze a 40 fokba nem megyünk napra!

2015. júl. 7. 08:04
 7/21 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok!

elírtam,bocs,4,5 éves!

2015. júl. 7. 10:56
 8/21 anonim ***** válasza:

Általában visszük, de alkalmanként elmegyünk egy-egy hosszú hétvégére kettesben a férjemmel.

Illetve szeptemberben elmegyünk kettesben egy két hetes útra, oda nem visszük, addig a nagyszülőkkel lesz, akik abban az időszakban elviszik nyaralni. Már máskor is vitték nyaralni, szóval nem ez lesz az első, csak most a nyaralásuk alatt mi sem leszünk itthon.

2015. júl. 7. 11:00
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

" Amikor én pici voltam, a

nagyszüleim vigyáztak rám"

Szüleid meg leléptek nyaralni? Nekem ez annyira elképzelhetetlen. Mi mindig együtt mentünk. Ha lesz gyerekem én se hagyom otthon.

2015. júl. 9. 04:01
 10/21 anonim ***** válasza:
Igen, visszük a gyereket magunkkal nyaralni. Igen, minket is vittek a szüleink. Igen, strandra is megyünk.
2015. júl. 10. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!