Ti hogy szoktátok megoldani az értékeitekre vigyázást strandolásnál ha mindenki be szeretne menni? (2 vagy 3-an leszünk)
Figyelt kérdés
Velencei tóra megyünk. Nincs esetleg olyan partszakasz ahol vannak megőrző szekrények, vagy vmi?2015. júl. 3. 09:50
1/5 anonim válasza:
Gárdonyban a Sport Beach-en vannak szekrénykék a pénztárnál. Tuti más nem ingyenes strandon is vannak ilyenek. Manapság már szinte muszáj.
2/5 anonim válasza:
Nem viszünk értékeket a strandra.
Maximum strandpapucsot, strandlabdát és hagyományos könyvet.
Nem nagy dolog, hidd el...
3/5 A kérdező kommentje:
de nem lesz ott szállásunk ahol letehetjük a cuccokat. csak 1 napról van szó
2015. júl. 3. 17:44
4/5 anonim válasza:
Mi nálunk úgy van,hogy 1 valaki kint marad és vigyáz rájuk
5/5 anonim válasza:
Ha nincs más lehetőség, akkor kreatívnak kell lenni. Én pl homokos parton zárható zacskóban elástam a cuccaimat és ráterítettem a törölközőt.
De azt is lehet, hogy beszereztek egy ilyen zárható dobozt, és biciklizárral vagy valamivel hozzá lehet lakatolni egy oszlophoz, vagy vékonyabb fa törzséhez.
Egy 25 centisbe simán beférnek telefonok, pénztárcák, szemüvegek, és táskában sem foglal sok helyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!