Eger látnivalók mit érdemes meg nézni ?
Figyelt kérdés
Sziasztok, áprilisban 3 napra Egerbe megyünk a férjemmel kirándulni, az lenne az egyik kérdésem szeretnénk a Nagy-Eged hegyre fel menni, merrol kell autóval meg közelíteni ahol le tudunk parkolni hogy utána onnan fel menjunk túrázni kicsit, a másik, milyen látnivalókat, programokat tudnátok ajánlani ott helyben vagy pár kilométeres körzetben, Szilvásváradon voltunk már az kilőve :)tegnap 22:36
1/3 anonim 

válasza:

* megnézni, felmenni, megközelíteni, felmenjünk
egri vár, minaret
Tessék, kikerestem helyetted a Nagy-Eged hegyet is:
...a Noszvaj felé közlekedő autóbuszokkal a Csomóstanya elnevezésű megállóig – azaz az Eged-hegy aljáig – el lehet utazni, és innen már csupán 2 kilométer a hegy teteje.
2/3 anonim 

válasza:

Én laktam ott több évig
Mivel a neten nagyon sok minden fent van, ezért a személyes szeretett dolgaimat írom
Bazilika kívül belül
Az egyetem belülről illetve van ott egy obszervatorium
Minorita templom
Érsekkert
Érseki palota
Beatles múzeum
Macok étterem
Excalibur középkori étterem
Van egy városrész, almagyar domb, tele van szép házakkal és rálátni egész egerre
Szépasszonyvölgy
Illetve Egertől kb. fél órára van egy falu Erdőtelek a neve ott van egy gyönyörű arborétum
3/3 anonim 

válasza:

Kirándulni Szarvaskő-Sirok 21 km a kék útvonalon tökéletes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!