Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Eger látnivalók mit érdemes...

Eger látnivalók mit érdemes meg nézni ?

Figyelt kérdés
Sziasztok, áprilisban 3 napra Egerbe megyünk a férjemmel kirándulni, az lenne az egyik kérdésem szeretnénk a Nagy-Eged hegyre fel menni, merrol kell autóval meg közelíteni ahol le tudunk parkolni hogy utána onnan fel menjunk túrázni kicsit, a másik, milyen látnivalókat, programokat tudnátok ajánlani ott helyben vagy pár kilométeres körzetben, Szilvásváradon voltunk már az kilőve :)

tegnap 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
47%

* megnézni, felmenni, megközelíteni, felmenjünk

egri vár, minaret

Tessék, kikerestem helyetted a Nagy-Eged hegyet is:

[link]

...a Noszvaj felé közlekedő autóbuszokkal a Csomóstanya elnevezésű megállóig – azaz az Eged-hegy aljáig – el lehet utazni, és innen már csupán 2 kilométer a hegy teteje.

ma 03:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én laktam ott több évig

Mivel a neten nagyon sok minden fent van, ezért a személyes szeretett dolgaimat írom

Bazilika kívül belül

Az egyetem belülről illetve van ott egy obszervatorium

Minorita templom

Érsekkert

Érseki palota

Beatles múzeum

Macok étterem

Excalibur középkori étterem

Van egy városrész, almagyar domb, tele van szép házakkal és rálátni egész egerre

Szépasszonyvölgy

Illetve Egertől kb. fél órára van egy falu Erdőtelek a neve ott van egy gyönyörű arborétum

ma 05:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Kirándulni Szarvaskő-Sirok 21 km a kék útvonalon tökéletes.
ma 12:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!