Mennyibe kerül egy balatoni nyaralás?
Kicsit félreértettek válaszolók! 50 ezer / 2 főre gondoltam :) az utazási költséget azt nem számolom bele, mert az különböző okok miatt nem terhel engem se, meg őt se .
23400 ft/2fő/3éj tehát. és a fent maradó 26600 Ft szerintem 2 főnek 4 napra, nem éttermi kajálással, hanem mondjuk főzéssel elég lehet :) és persze ingyenes strandon.
Jó, hogy kifejtetted a kérdést, mert ha csak a fő kérdést nézem, akkor azt mondom, hogy ezer dologtól függ.
De így, hogy konkrétumot is írtál, azt javaslom, hogy a barátnődet hozd ki kicsit a való világba, így 2015 derekán! Jól gondolod, abszolút jó áron találtál szállást. Feltéve, hogy ez nem faház egy kempingben. Bár akkor sem vészes, Pláne fő szezonban. Ennyi pénzből simán ki lehet jönni és még élvezhető is a nyaralás. Puccos éttermekre, meg sétahajókázsra nem futná, de strandkajákkal, szabadstrandon simán belefértek a keretbe. Jó nyaralást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!