Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mennyibe kerül egy balatoni...

Mennyibe kerül egy balatoni nyaralás?

Figyelt kérdés
Csongrád megyéből mennénk barátnőmmel 2-en. Valószínűleg a déli part környékére... találtam szállást, 3 éjszakára 3900 ft/fő/éj-re jön ki. Barátnőm szerint ez sok, szerintem pedig nagyon jó ár. Július közepétől mennénk, szóval főszezon. Strandolásnál ingyenes strandra mennénk, szóval (szerintem) 50 ezerből meglehet a 4 nap ha ügyesek vagyunk. Vélemény ?
2015. jún. 30. 07:11
 1/4 anonim ***** válasza:
A szallas igy fejenkent 12.000+ utazasi ktg oda-vissza szerintem 5000ft korul/fo, plussz kaja a 4 napra mondjuk 3000ft/fo/nap tehat 12ezer korul , igy mar 29-30ezernel vagytok. Ezenkivul meg ott egy 20s barmi masra. Kijon ennyibol szerintem :)) jo szorakozast :)
2015. jún. 30. 07:24
 2/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
A 3900Ft/fő/éj attól függ, hogy jó ár-e, hogy melyik település, milyen messze van a parttól, és milyen állapotú a hely/környék. Kb átlagos amúgy, van jobb, de láttam 31000/fő/éj(!) szállást is. Meg 1800-ért is. Azzal számolj, hogy 350-470Ft/fő/éj az idegenforgalmi adó, többnyire nincs benne a szállás árában. Mondjuk 2-3000Ft fejenként. Szerintem az 50k bőven elég lehet, ebbe már belefér az éttermi vacsora, parton napközben kaja, kávé, ital, stb. Én is 4 napra megyek, kicsit drágább szállással (~20k lesz IFA-val), és 50-re számítok.
2015. jún. 30. 07:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Kicsit félreértettek válaszolók! 50 ezer / 2 főre gondoltam :) az utazási költséget azt nem számolom bele, mert az különböző okok miatt nem terhel engem se, meg őt se .

23400 ft/2fő/3éj tehát. és a fent maradó 26600 Ft szerintem 2 főnek 4 napra, nem éttermi kajálással, hanem mondjuk főzéssel elég lehet :) és persze ingyenes strandon.

2015. jún. 30. 07:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Jó, hogy kifejtetted a kérdést, mert ha csak a fő kérdést nézem, akkor azt mondom, hogy ezer dologtól függ.

De így, hogy konkrétumot is írtál, azt javaslom, hogy a barátnődet hozd ki kicsit a való világba, így 2015 derekán! Jól gondolod, abszolút jó áron találtál szállást. Feltéve, hogy ez nem faház egy kempingben. Bár akkor sem vészes, Pláne fő szezonban. Ennyi pénzből simán ki lehet jönni és még élvezhető is a nyaralás. Puccos éttermekre, meg sétahajókázsra nem futná, de strandkajákkal, szabadstrandon simán belefértek a keretbe. Jó nyaralást!

2015. jún. 30. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!